Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...tačno ću ući u t-shirt biznis i štampat svoje komentare...i još dole metnut "words by commie" ...
...dakao, za razumnih 300-400.000 eura godišnje na leđima bi pisalo "be the chosen, read on k­lix.ba exclusively"...
Evo ti odmah jedan prijedlog: " ...Commie tebe uze Tamara"
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Bosnian Kingdom Clothing su definitivno najjaci !!! :D
Tj. 'Revolt Clothing'...znam da su se zvali tako jednom,il mislim na drugu firmu,uglavnom dobra/(e) su :))
Ubijedljivo su najbolji
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
https://www.facebook.com/FartKlothing
...VIDITE OVOG BRENDA....ŠTA SAM VAM REKAO.... -http://ekapija.ba/bs/Vijest/eu/rupel-berlinska-konferencija-pokazala-da-eu-sloveniju-opet-vidi-na-balkanu/43181
Kolekciji nedostaje samo visenamjenski prsluk koji se moze kombinirati za slobodno vrijeme, druzenje, za akcije na trznicama i u javnom prijevozu i sl.
Najljepsa plava Molimao sa vuckom.
koliko je jedna za ponijet, Miloradu da poklon lijep podarim, nece on odbit,veli da je Tvrtko Srbin, red je onda da Srbin Srbina slavi...
Jest srbin al samo u srpskih knjigama historije :-D U svim drugim je kralj Bosne i dobrih Bošnjana ;-)
Bolje biti turista nego jeftina parola na majici antiglobalista reče Damir Avdić. Ove sa ntpisom ne valjaju nista ove sa ljiljanima su extra. Revolt bezee.
Ovo samo za izvoza; patriotizam je uvijek jachi u dijaspori, kad se treba ogrnuti zastavom i nosat vake majice..... true story
https://www.facebook.com/mahalaclothing?fref=ts Odlican novi brand,dobar kvalitet!!!!
kemal malovcic svjetski brend trazi ga dijaspora nasa
Joj jeste premazani! Naslovna slika ovog s bradom i bijelim (pederskim) cvikama i jos pederastijom ili "urbanom" cool kapicom i duksericom sa simbolima koje uglavnom bosnjaci cijene, kao da je Jasmila ovo kreirala!Od ovolikih slika sto bas ovu?Nije to slucajno namjeravali ste usmjeriti komentare na nesto drugo vjerovatno!
ovaj prvi je goluboj!
Lijepo je sto reklamirate domace brendove. Mislim da je vrijedan spomena jos jedan brend, a to je ''Balkaneze'', nasi ljudi, sa mjestom boravka u Holandiji. (:
Cuj oni zastitili ime 'Bosnian Kingdom'. Siju proizvode i onda stampaju srednjovjekovne simbole bosanske drzave i on bi jos to zastitio. Lafo sve iz ljubavi prema domovini, a jel placate porez momci? A gdje je tu kreacija, i sta je tu originalno?
imal se sta novo izmisliti..... na ovom sa ja diplomirala 03/95.....
Bez zajebancije...... Diplomski rad, na Zagrebackom Sveucilistu, Textilno-tehnoloskog fakulteta, " Projektiranje i oblikovanje textila i odjece", Tema: "Oblikovanje T-majice Neoplastizizmom".... 1995 godina....
Bosnian Kingdom ubjedljivo najbolje dizajne imaju