Od 40 do 140 KM
25

Popularni modni brendovi imaju sjajnu ponudu novogodišnjih haljina, evo koje smo izdvojili

I. B.
Brendovi koji su popularni i u BIH imaju sjajnu ponudu nogodišnjih haljina
Brendovi koji su popularni i u BIH imaju sjajnu ponudu nogodišnjih haljina
Još nekih desetak dana dijeli nas do Nove godine, a to znači da su mnoge dame već u potrazi za idealnom haljinom u kojoj će provesti ovu posebnu noć. Pregledali smo online ponudu brendova koji su popularni u BiH i izdvojili neke od komada koji bi vam mogli poslužiti.

Nova godina je povod za veselje, druženje, ali i dotjerivanje. Bez obzira hoćete li je provesti u zatvorenom prostoru ili na otvorenim dočecima s društvom, to je noć drugačija od drugih. Stoga, za mnoge dame veliku ulogu igra i kako će tada izgledati, kao i koju će haljinu odjenuti.

Ako još uvijek niste pronašli idealnu haljinu u kojoj ćete zablistati 31. decembra, ni sada nije kasno. Brojni high street brendovi, poput Zare, Bershke, Sinsaya i drugih, uvijek iznova nude modele haljina za novogodišnju noć, u kojima sigurno nećemo proći nezamijećeno.

Pogledali smo ponudu na njihovim online stranicama za kupovinu i izdvojili neke od modela, a možete ih pogledati u našoj galeriji, a neke i u nastavku.

Stradivarius - 79,95 KM
Stradivarius - 79,95 KM

Blistava midi haljina sa šljokicama i detaljima od kamenčića u Stradivariusu idealna je za novogodišnju noć, a radi se o limitiranom izdanju.

Uoči Nove godine sve je u znaku srebrne i zlatne, sjaja, šljokica i tkanina poput satena ili baršuna koje dodatno rade na upečatljivosti. Uglavnom takve haljine su one koje u ovo doba godine dominiraju u trgovinama na "party odjelu".

Zara - 139,00 KM
Zara - 139,00 KM

Takav je i jedan od modela koje smo izdvojili iz Zare, a riječ je o dugoj srebrnoj haljini sa šljokicama.

Haljina ima u različitim stilovima i dužinama, od mini do haljina do poda; s korzetom ili dugim rukavima; ležernih i ekstravagantnih; s rolkom ili otvorenim leđima; u drečavim ili klasičnim nijansama...

Cijene idu od onih pristupačnih za svačiji džep, do onih skupljih. Među modelima koje smo izdvojili, kreću se u rasponu od 40 do 139 KM, a kako se bližimo praznicima, uskoro bi se neke od njih mogle naći i na popustu.

Sinsay - oko 40 KM
Sinsay - oko 40 KM

Haljinu iz Sinsaya sa fotografije, možete pronaći za manje od 40 KM.

Ako niste ljubitelj "napadnih" odjevnih predmeta, uvijek će dobro poslužiti jedan univerzalni komad, poput male crne haljine koja je idealna za sve prilike, pa tako i novogodišnju noć. S ovim izborom rijetko kada ćete pogriješiti.

Jednu smo pronašli također u Zari. Ovaj model dolazi s remenom, dok ovaj klasični odjevni predmet uvijek možete upotpuniti i drugim komadima nakita, a činjenica je i da ćete je moći nositi i još dosta puta nakon Nove godine.

Zara - 69,95 KM
Zara - 69,95 KM

Sigurnije opcije uvijek se kriju u tamnijim, zagasitim bojama, kojih i ove godine ima u ponudi. S druge strane, upečatljivi modeli se mogu kupiti u raznim živim bojama gdje dominiraju nijanse ružičaste i crvene.

Jedna od najzastupljenijih boja je i patlidžan ljubičasta, a jedan od takvih modela nudi i Zara. Riječ je o satenskoj haljini s resama.

Zara - 79,95 KM
Zara - 79,95 KM

I za kraj, najvažnije je, naravno, da se tokom noći osjećate ugodno.

Ukoliko se ipak odlučite za jednostavniju haljinu ili onu koju već imate u svom ormaru, uvijek imajte na umu da je možete upotpuniti upečatljivim nakitom, cipelama ili frizurom, s kojima će to biti pun pogodak.