Publika prasnula u smijeh
85

Snimak odbrojavanja Harisa Džinovića do Nove godine je hit: Šest, pet, četiri... šta ovo bi?

N. O.
Screenshot/TikTok
Screenshot/TikTok
Društvenim mrežama dijeli se snimak novogodišnjeg odbrojavanja Harisa Džinovića na nastupu u Tivtu, zbog kojeg je publika prasnula u smijeh.

Naime, Haris je bio zvijezda dočeka Nove godine u spomenutom crnogorskom gradiću, a svojim hitovima rasplesao je brojnu publiku.

Vrhunac večeri svakako je bila ponoć, međutim, ne iz razloga koji biste očekivali. Nije to bio spektakularan vatromet ili efekti, već Džinovićevo odbrojavanje posljednjih deset sekundi 2023. godine.

Naime, na ekranu se ukazala štoperica koja je pokazivala 11 sekundi do Nove godine, a Haris je krenuo odbrojavati. Ipak nakon što je stigao do broja 7 opet se ukazao broj 10 što je zbunilo mnoge pa i samog Harisa.

"Osam, sedam, šest, pet, četiri - Šta je ovo?", zbunjeno je kazao Haris, a svi su prasnuli u smijeh. Na kraju je brzo izgovorio: "Tri, dva, jedan - ajmo nova je, sretna Nova godina".

@caki_s.v #balkan #fypシ #tiktok #fypシ゚viral #foryou #trending #viral #dzinovic #❤️ ♬ original sound - Caki

Također, još jedan detalj s proslave Nove godine u Tivtu privukao je pažnju na društvenim mrežama. Naime, pjevač je u jednom trenutku posegnuo za bočicom najvjerovatnije alkohola koju je čuvao u jakni te se poslužio i nazdravio publici.