Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nepravda pa to ti je... kad uporedim mostarskog i ovog gradonacelnika...tuga
meni obojica ista.....
Sto kaze navijac, koja je razlika izmedju Ljube Beslica i ovog, osim sto Beslic ima onaj istocni okupatorski mrki ten?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
uuuuuuuuuh sto volim uspjesno........a jos i dobro....u odjelu a i bez njega..............hmmmmm........no photoshop........sve nacural ..........................
e nek su i vas počastili majka mu stara uživajte
prava poslastica...........na grudi da privijem oma
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
autoritet, novac, moc, ... bas je lijep!
Pa iskreno i nije nesto ali eto ako kazu da su zene za njim poludjele onda nek im bude. Cudi me da Klix nije obijavio nista o izborima u Kanadi gdje su Liberali potukli Konzervativce do nogu a novi Prime Minister Justin Trudeau je zaista markantna jako karizmaticna osoba i sto bi se kod nas reklo FACA. Mislim da ce za njim mnoge zene padati u trans ali na zalost ozenjen je, ima prelijepu suprugu i troje djece. Kakav sretnik, nekom Bog da sve a Kanadanima je dao pamet pa nisu birali namrgodene odvratne face kao kod nas poslijednjih 25 godina.
E ovo je već malo odmora za oči nakon napornog dana :D ... Mogli su ga koristiti za reklamu Sensodyne paste za zube :D
Joooj, kako bih mu s merakom dala :D, samo da hoce...
Joooj, kako bih mu s merakom dala :D, samo da hoce...
Bio bi dobar za Vjećnice kao turistička atrakcija za turiste žene. Posjeta Gradonačelniku u kancelariji onako u četiri oka.
pored mene se nebi vidio
zene mastaju o njemu a on o kolegi sa faxa.
Ovom liku je predizborna kampanija da pokaze osmijeh i to je to.
Ima nevjerovatno ženstvenu facu. Pusti kosu i obri se, eto mene...
eno ga na drugoj fotki pomaže socijalno ugroženoj djeci u bih. respect!
Mora se priznati sladak je stvarno, nije ni cudo sto zenske "lude". Ali odakle se pojavi slika onih roma u sobi, to je bilo kod nas negdje.
sta vi mislite tako naivni, da neko sa 30 god postaje gradonacelnik samo sa trudom....jest sipak....mislite da u Bosni ima korupcije a u Brazili nema? Samo vi mastajte. Pa eno vam Kifla pred nosom, mlad, uspjesan....al ne on ne valja on je lopov. Cim je stranac u pitanju odmah sve dobro.....
Dobar je :-)
Eno u mene zena ludi ne znam sta cu