Negira estetske zahvate
43

Adriana Lima podijelila fotografiju bez šminke kao odgovor na kritike: Ovo je samo lice umorne mame

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Adriana Lima u srijedu je na svom Instagram Storyju odgovorila na kritike onih koji su sugerirali da se podvrgnula zatezanju lica.
Bivša manekenka Victoria's Secreta podijelila je svoju fotografiju bez šminke kako bi opovrgnula tvrdnje da je imala estetske zahvate na licu.

"Lice umorne mame jedne tinejdžerke, dva predtinejdžera, jednog aktivnog dječaka, jednogodišnjaka koji uči da hoda i tri psa... hvala na brizi", napisala je uz svoju fotografiju.

Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram

Komentar je objavljen nakon što je u utorak fotografisana na crvenom tepihu prije premijere filma "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes" u Los Angelesu.

Ljepotica rođena u Brazilu pojavila se u crnoj haljini dugih rukava sa crvenim dezenima, ali su fanovi svu pažnju usmjerili na njeno lice.

Mnogi su pretpostavljali da je imala neku vrstu estetskog zahvata na licu - zatezanja, Fox eye ili nešto treće. Na društvenim mrežama pitali su se šta joj se desilo s licem, a neki su pisali i da je nisu mogli prepoznati.

Lima – koja se nedavno vratila modelingu za Victoria's Secret – dobila je sina sa svojim dečkom Andreom Lemmersom u avgustu 2022. godine.

Sa bivšim suprugom Markom Jarićem ima i kćerke Valentinu (14) i Sienu (10). Nakon pet godina braka, bivši par je prekinuo vezu 2014. godine.