Pretjerala sa zahvatima?
31

Adriana Lima šokirala posljednjim pojavljivanjem na crvenom tepihu: Šta joj se desilo s licem?

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Adriana Lima pojavila se na premijeri filma "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes" u Los Angelesu zajedno sa cijelom svojom porodicom, a promjena na njenom licu nije prošla nezapaženo.

Naime, manekenka se pojavila vidno iskošenih očiju i podignutih obrva što je na društvenim mrežama izazvalo lavine komentara.

Mnogi su posumnjali je riječ o zahvatu Fox eyes koji su isprobale brojne poznate dame te koji je postao svojevrstan trend svijetu.

"Šta je uradila s licem?", "Moram da znam šta se desilo s licem Adriane Lime i moram to saznati odmah", "Posljednja verzija Adrijane Lime koja je navodno imala plastičnu operaciju", samo su neki od komentara.
Nakon što je "objesila krila" 2018. godine, Adriana Lima se u rijetkim prilikama vraćala modelingu. No, uz najavu povratka kultnog brenda donjeg veša, najavljeno je i da će Lima ponovo biti jedno od njihovih zaštitnih lica.
Manekenka ima troje djece, posljednje je rođeno 2022. godine, a u posljednjem pojavljivanju društvo su joj pravile kćerke Valentina i Sienna te dvoje djece koje je dobila sa sadašnjim partnerom - filmskim producentom Andreom Lemmersom.

Upravo je zbog svog izgleda tokom posljednje trudnoće i nakon poroda bila na meti kritika zbog viška kilograma.