Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Adriana danas izgleda puno deblje i naravno da se udebljala preko 20 kila nakon nekoliko poroda i godina.l Nije više 1995. godina da izgleda kao djevojčica, ali ova slika koju je postavila bez šminke nije današnja nego je slikana prije 15-ak godina jer ovu sliku imam i ja, a skinuo sam je otprilike tada. Sad jeste puno deblja i zadnjih nekoliko godina jest nekoliko puta korigirala oči, nos, usta i lice.
Ima jedna cura iz Švrakinog ista ona!
Kritikuju je obicno oni cije su se zene pretvorile u tipicne zenturace i to nakon samo jednog poroda. Doruckuju salamu, rucaju pitu, a navecer slatkisi i kokice uz kafu i cigaru, pa onda "jao na sta lici Adriana Lima"
Zena ima 15 kucnih pomocnica i umorna?
ljudi pokvare autobus, da ne pokvare jednu prirodnu lijepu krhku ženu.....
pull out
Ko je tjera da ima toliku pascad