Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova nije dobra s glavom nikako... Razumijem da je htjela imati ove slike, ali ostavi ih za sebe, majku mu j.e.b.e.m... Postoji li vise privatnost ikako?
Više je ovo (http://www.youtube.com/watch?v=pTEDUsxGEEA) nego majka ! Fujj !
Društvene mreže su postale društvena bolest.
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Granice morbidnosti se pomjeraju.
Haj dobro sto je ona objavila nego sto i Klix mora, zgadise mi dan
ovo je nesto najljepse sto ces dozivjet.. a ako si ti rodjena morbidna bas mi te zao....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja kad ovo čitam i gledam zgrčim se od same pomisli na bolove.....zbog toga što niko ništa ne želi da zadrži za sebe i svako priča o bolovima tokom porođaja i raznim komplikacijama.....mislim da ja kada ako Bog da jednog dana kada budem u braku saznam da sam trudna past ću u komu od straha zbog ovakvih glupača.... ***te jel se život pretvorio u to da cijeli svijet mora znati sve o svakome kakva privatnost, kakva intima kakvi bakrači..... porod je previše intimno iskustvo da bi se podijelio sa cijelim svijetom....
usvoji mene...izbjegnes porod ....samo mi das sise kad sam gladan
usvoji mene...izbjegnes porod ....samo mi das sise kad sam gladan
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bože vrijeme je.....
Jedino sporno sto je ovdje je nepotreban rizik zbog komplikacija koje su nastupile i uvijek ih moze biti. I zato je bolnica uvijek bolji izbor. A sto se fotografija tice (nista ama bas nista neukusno na njima nema) i generalno mnogih iskazanih stavova...covjek pomisli da smo jos u pecinama trebali biti i tuci se onim mocugama i da nam je vatra najvise sto imamo od civilizacije. Pojedini bi bili srecniji izgleda. Vremena su takva i tacka....mnogo losijih stvari na ovom svijetu se objavljuje i nikom nista. A ovo je ipak vrhunac u covjekovom zivotu.... dolazak na svijet zivog bica koje je plod ljubavi dvoje ljudi. Koliko mi god na zivce islo medijsko eksponiranje svega i svacega...ova zena je u ovom zadnjem pasusu sasvim u pravu. Ali niko to nije ni procitao izgleda.
dadnite joj veliku dozu tableta i direkt u ludnicu . .
Uh sto ne mogu ovih americkih sr... Kontam ja da ima budala koje ovo rade ali koju budalu ovo zanima???
Razlog vise da tviter i fejsbuk zaobilazim u sirokom luku. Ne smijem da pogledam fotografije, ali ne sumnjam da su velicanstvene. Zasluzila je hrpu "lajkova".
Saša druže, čekam tri dana da ti uhvatim samostalan komentar. Srećan ti Božić i Nova godina!
Hvala ti mnogo. I tebi srecan Bozic i Nova godina!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dolazak na svijet ljudskog bića-velik događaj koji bi trebao storiti neka pozitivna osjećanja! Malo sutra,prirodnije mi izgleda telenje onih gnua u Africi nego ovo.Ipak,ima nas skoro 7 milijardi,nismo mi ništa toliko posebni.Štetočine obične!
Kud dječija glava prođe tu za kur*a sreće nama! :)
hahahhahah ti si "The Wise"...zaista xD
Da se nisi porađala, kakvo ćeš dijete odgojiti kad si ti toliki retard...
bravo klix dobra vijest odlicna sad vidim zasto vam napadaju stranicu
Beba je lijepa, ali ovo je definitivno neka bolesnica. Eto, samo ona radja na ovom svijetu, mi ostale ne znamo kako je to.
Nase nane se poradjale na njivama dok su kopale,samo bi ostavile motike ...i gotovo.ali nisu imale internet da sve to lijepo docaraju,uslikaju,i objave to "unikatno iskustvo,''
granice se opasno pomiču, uskoro ako ne budeš hodao gol nećeš biti normalan i biti ćeš zatucan. najbolje se i hebavati u javnostima....
sezam.suzam@, zgražavam?? Samo sam pomislila imali privatnosti, kužiš? A ništa..Sljedeći put kad budeš imao sex, daj snimi klipic, pa da te pogledamo :) Jer i sex gledano na tv-u.
živio sto godina