Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dali vi napadaca objesite na javnom mjestu ja bih vas pitao koliko njih bi se usudilo da to uradi ali truhla drzava isto kao I kod nas
zena je meni prelijepa, uspjesna i obrazovana ... zao mi je sto joj se dogodilo ali uspjela se izboriti i veliki respect za nju! i jos ... mnogo mi je draza od onih gologuzih i ogoljenih koje stavljate i kojima se divite! Good luck, sis!
tako je sestro
vladaju u sjenci...........vazda bilo tako i bice i dalje.........bez nas...... vi ste nista
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
hrabra cura, nek je živa ostala, ali društvo se ovako promijeniti neće
Pljunuta Sebija Izetbegovic 😊
Indija je zemlja divljaka i barbara.
Boze kako ljudi znaju biti zli, losi, nehumani..... :-( A njoj svaka cast pa se nije povukla u sebe, nego je nastavila sa zivotom i to dostojno nastavila.
Kakav monstrum moras biti da uradis ovo!! Uzas
Ma ova Indija je jedna fkt u k zemlja , bolesna , prljava i nakaradna i puna nekih odvratnih običaja . Siluju cure nekažnjeno , polivaju kiselinom , kupaju se u dreku , mrtvi po ulicama i da ne nabrajam dalje . Fujjj
Šta je ovo Bože dragi.
to je dio njihove tradicije.... a sve tradicije su generalno veliko zlo
...ima zločina koji čovjekove principe neosvetoljubivosti ozbiljno dovode u pitanje. ovu mušku paščad bi trebalo ladno "pokiselit".
@sansel ...pozdrav i tebi, drug. vazi :)
@sansel ..."smanjio" se grad . a mi postali malo stariji i malo više "muhanati". a od večernjih izlazaka najbolje mi paše "sova".
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Strašno, ljuti me jako kada vidim koliko žene u nekim zemljama pate,dolje ne smiju ništa,baš ništa,ni u školu ići,ni auto voziti, mobitel imati,udaju ih mlade za dedeka, tim ženama moramo pomoći što prije. a naše žene čista suprotnost, kod nas rade sve što smiju i što ne smiju, ima dijete tulumari noćima, uz muža ima obavezno barem jednog ljubavnika, moderno je kad ne zna kuhati,itd. U jednu je ruku to dobro, kod nas žena javno pokaže kakva je i što jedino nudi, čemu glumiti ono što nisi?
@vlado.nine ..čovjek se kreira sam. pizdarije sredine nisu izgovor.
@vlado.nine ne znam za Bosnu, govorim za Hr :) kod nas pružiš i toplinu i dom, opet ne valja, falilo joj je strasti u braku pa je morala imati još barem trojicu švalera sa strane dok joj je muž zarađivao za taj dom.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
cuj primitivaca, odbila ponudu za brak i oni je unakazili... Yebo ti Arape i Indijce, najgora stoka na zemlji je to
@bezimen A vrlo interesantno je da Indijci cesto pricaju lose na muslimane i Arape (valja zbog Pskstana i Kasmirs) a ne vide iskvarenost svog drustva i svoje kulture.