Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlasnik sam 3 apartmana u Neumu, i izdajem ih posljednih 10 godina. Nema cega se nisam nagledao, jedne prilike dolazi mi gost iz Kaknja, 10 minuta nakon ulaska u apartman me zove da nesto uzmem. Na terasi su bili postavljeni dizajnerski Bose zvucnici za lijep ugodjaj, on je uzeo sarafciger i skinuo ih i govori meni ovo ne treba.... A da ne pricam o tome da klima zna da radi po 50 sati bez prestanka uz otvorena vrata balkona...
Ima svakakvih budala koje misle ''ovo sam platio i radicu sto mi je volja''... A ti fino-lijepo ugradis ''kontakt prozor'' kao sto postoji u modernim hotelima. Cim se otvori prozor, klima se gasi. Ili nabavis brave sa karticom i cim izvadis karticu, automatski gasis svu struju u apartmanu.
Da su normalna vremena ne bi bilo potrebno ovo pisati. Sami zakljucite , ko je tu lud ?