Podijelila snimak
31

Tiktokerica šokirana pravilima u smještaju koji je iznajmila preko Airbnb-a: Je li ovo muzej?

N. O.
Screenshot/TikTok
Screenshot/TikTok
Tiktokerica Becky Levin Navarro je podijelila svoje iskustvo nakon što je iznajmila smještaj preko Airbnba, a koji je podrazumijevao i neočekivano rigorozna pravila tokom boravka.

Tiktokerica Becky Levin Navarro koja se na platformi naziva @beckypearllatx objavila je video obilaska smještaja koji je rezervirala.

Odlučila je progovoriti nakon što je stigla u svoj apartman rezerviran preko Airbnba te je saznala da njen odmor možda neće biti tako opuštajući kao što se nadala. Navela je kako su je iznenadile brojne poruke ispisane po kući s "pravilima ponašanja".

"Činilo se kao da svaka soba i svaka površina imaju poruku. Gotovo da se činilo da nije odmor", navela je.

Mnogi su se pitali koliko to zaista može biti loše, a Becky je otkrila poruku vezanu za ručku ormarića u kojoj su bile pohranjene neke korpe.

@beckypearlatx Y’all I dont get it 🤯 We stayed at an airbnb / vrbo house with another family over the weekend. The rules displayed all over the house just killed me. It seemed like every room and every surface had a note. It almost felt like it wasn’t a vacation with So. Many. Rules. #airbnb #vrbo #summervacation ♬ original sound - Becky Levin Navarro

Na poruci piše: "Antikviteti i lomljivo. Ne pokušavajte da otvarate ili povlačite dugmad."

Još jedan podsjetnik na vratima glasio je: "Samo ukrasni komad. Ne dirajte niti pomjerajte iz bilo kojeg razloga. Star sam 10.000 godina i slomit ću se ako me pogledate na pogrešan način".

Uz to tiktokerica je podijelila razne napomene koje upozoravaju goste da ne skaču po krevetima, ne diraju naljepnice na biljkama, kao i police u kuhinji koje su prema uputstvu "samo za vlasnike".

Ova objava izazvala je brojne reakcije, a mnogi su se dvoumili da li napomene i poruke treba smatrati urnebesnim ili pomalo zastrašujućim.

"Je li ovo muzej?", upitao je jedan korisnik TikToka, a u drugim komentarima su pitali da je nekad bolje odsjesti u hotelu.