Cijena noćenja 60 dolara
59

Barbie vila uskoro će biti dostupno na Airbnb-u, pogledajte kako izgleda unutrašnjost kuće

L. R.
Foto: AirBnB/© 2023 Mattel
Foto: AirBnB/© 2023 Mattel
Platforma za iznajmljivanje smještaja Airbnb nedavno na svojoj web stranici objavila da će uskoro biti dostupan dio Barbie vile koja se nalazi na Malibuu u Kaliforniji.

Naime, zainteresirane osobe moći će rezervisati i odsjesti u sobi u kojoj boravi Ken, a imat će priliku i da koriste i neke druge sadržaje koji se nalaze u ovoj vili, kao što su bazen, disco na otvorenom i ljetna kuhinja.

Ružičaste prostorije u kojima boravi Ken, ukrašene su kaubojskim detaljima kao što su kaubojski šeširi i čizme te tepih od životinjske kože, a moguće je posjetiti i konjušnicu.

"Dobro došli u moje Ken kraljevstvo. Dok Barbie nije tu, predala mi je ključeve svoje kuće Malibuu ovog ljeta i moja soba bi mogla biti vaša preko noći. Dodao sam nekoliko detalja kako bih unio "Ken eneregiju" u ovu kultnu kuću iz snova u Malibuu. Savršeno pozicionirana iznad plaže s panoramskim pogledom, ova ružičasta vila u prirodnoj veličini je ostvarenje snova", napisali su na ovoj web platformi.

Ovaj smještaj s pogledom na Tihi ocean, moguće je rezervisati od 17. jula, a vila će biti dostupna već ood 21. jula. Moguće je rezervisati samo za dva gosta, a koji će dobiti jedan bračni krevet i kupatilo, a cijena za jedno noćenje iznosit će 60 dolara (oko 110 KM).