Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi ga pravi turcin.....ko da je glavom puru mjeso...
Lik se rodio!
Bas me cudi me da ga je zena ostavila
Bio previse dobar, u krevetu. Nije mogla izdrzati i rekla dosta kapetane, hvala ti, al vise ne mogu. Il to, il je covjek varao s Grkinjom nekom dobrom, il nekom iz Anatolije, iz provincije. Il je ona njega varala s nekim iz Erdoganove stranke il nekim biznismenom dok je on zaradjivo kruh za njih na teretnom brodu na moru, po vrelom suncu i oluji. To su neke od opcija.
Nasukan na kopnu morski vuk :-) S obzirom da zivi na moru, ovo mu dodje kao kampovanje. Mnogi ljudi rade citavu godinu da bi proveli 10 dana kao Senol Ozbakan.
Da ne izdaje sta pod kiriju? :)
...gospon je sada kapetan svoje ladje.
...sto ljudi, sto ćudi. razni su oblici i okolnosti u kojima se pojedinac može dobro osjećati. ako pri tome zanemariš i ono "šta će čaršija reć" nema razloga da život ne bude potaman.
...al se ismijah objašnjenjima :)) ...ukratko, džaltara je ono što vidiš na big bradrima. džiber je muški pandan tome.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)