Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...zanimljivo je gledati kad muškić piči ulicom sa buketom u rukama...klinke / cure ga posmatraju sa izvjesnom podsmješljivoću i smijehom, one što još uvijek misle da su klinke sa izvjesnom zlobom, a zrele žene sa blagom simpatijom...susret dva muškića sa buketima je nešto poput sapatničkog "jaro moj, i tebe snašlo,a?"...a buket inače tako "elegantno" da mi se čini kako bi ručnu bombu sa više smirenosti i samopouzdanja nosili :))
mislim da bi se te mlade djevojke za 8. mart obradovale i bidermajeru :D
Ja staroj kupio kutiju Marlbora i veliki Toblerone...kakvo crno cvijece, nikakve koristi od njega a nadignu mu cijene ko da lijeci od tuberkuloze.
jadne ove danasnje cure, sve gore i gore, vise zla nego dobra ps cast izuzecima
Sretan 8. Mart pripadnicama ljepšeg spola i onima koji se tako osjećaju :))
8.mart je najbolje cestitati sa 18cm.
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcROmyEzKI1iqrrxrzVdGVfIrS6GnJjyyosqBjiHhuYA9qN0XTfY
Ne volim cvijeće koje se osuši za par dana.. Bezveze.. Cvijeće u saksiji je cvijeće.
Ja kad hoću cvijeće u saksiji odem i kupim sebi..mada imam nekoliko koje sam dobila na poklon od dragih osoba. Kad su mi poklanjali bukete cvijeća odmah je letilo u kantu...
Ma usisivac i zoger,dosta,do godine samo novi zoger.
Ja sam dobila najljepsi dar, lezim,odmaram i gledam njega kako usisava i kuha rucak, uh kud 8 mart nije bar jednom mjesecno.
Mujo zasto garib, sto pruzi zeni jedan dan da uziva onako kako muski uzivaju 364dana ( bar devedeset posto), Sto se tice ponude, hvala lijepo, ja imam pored sebe pravog muskarca i to Vratnicana starog kova , a netakve ko ti ili slicne tebi , koji lijece svoje frustracije na ovakav nacin. A da , puno ce vas prhnuti (slicnih tebi) dok on prhne. I jos nesto, ove starog kova nikada neces cuti da sastave je ili be u zenskom drustvu.
Ja sam dobila kaktus sa zutim cvjeticima :D.
@RagDolly, ne znam koja je simbolika, ako na to ciljaš :D.
cvijece je najljepsi govor ovog svijeta.... sretan dan zena, 8. mart.....
SRETAN 8. MART SVIM PRIPADNICAMA LJEPSEG POLA
Svim ljudima zenske ispovijesti sretan 8 mart
Djevojke i zene, sretan 8. mart od srca vam zeli Emina.Sve najljepse zelje :-*
za one koji kupuju, predlazem vam ljiljane malo sta je toliko elegantno ko veliki buket ljiljana bez sjaja, papira i traka viska
ma ONA to ovako misli ne kupovati ljiljane zenama koje ne uzivaju komfor najmanje veceg dvosobnog stana sa balkonom i prozorima :D p.s. nisam na pameti imala lilium bosniacum iako mi je na srcu :D