Molim Vas pogledajte i pročitajte zaboravljene izjave ČEDOMIRA L. : http://www.klix.ba/vijesti/bih/stanice-za-kontrolu-zraka-u-sarajevu-ne-rade-punim-kapacitetom-zbog-procedure-servisiranja/161201086 Kako su MS odjedanput PRORADILE !!! Ko objavljuje podatke o zagađenju !!! Koja laboratorija !!! Da li je Licencirana !! Zašto podatke o zagađenju objavljuju i drugi PORTALI, ali bez navođenja izvora podataka !!!
Jednostavno servis se zavrsio i vraceni su analizatori! Podaci se objavljuju na sajtu www.kvalitetzraka.ba i u pitanju su sirovi podaci ne validirani zato postoji velika kolicina informacija koje se plasiraju a nisu istinite. Prestani da hejtas bezveze i smanji dozivljaj s temom o kojoj pojma nemas. Idi komentarisi modu,sminku ili vec za sta si iole kompetentna i u sta se razumijes vise.
@zderac = izjelica, žderonja, lakomac, proždrljivac - GOVANA. Da si stavio puno ime više bi te cijenili po iskrenosti !!! A i ti si izgleda u grupi UHLJEBA !!! Da se bar ne zoveš tako i da si bar malo pametniji pitao bih te: Kako se zove ustanova(laboratorija ) koja vrši mjerenje !!! Kako je registrovana !!! Ima li akreditaciju !!! Kako se zove ili zovu laboranti !!! Imaju li licencu !!! Uvažavajući tvoju oganičenost mislim da je dovoljno za početak !!!
Prikaži sve komentare (161)