Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo je prelijepo.
Aham sigurno 100%
JEST ZA DŽIBERE KOJI SVIJETA NISU VIDJELI
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
sad kad izjavi dino konakovic Sistem par nepar bio je uspjesan hahahahah
Da nije bilo par - nepar tablica Sarajevo ne bih jos bilo ovako lijepo !
Nebo iznad krajolika.
Gledam malo grad,zgrade, vrijeme, .... ha, vjerojatno je to ono što oni smatraju "lijepim", al što je garava kasaba to dugo nisam vidio.
Mene zanima zasto vlahadija i kako to vlahadija svojoj djeci iz Rs-a, koja nikad nisu bila u Sarajevu opisuju Sarajevo, studiram sa dosta nekih ljudi iz manjeg entiteta i cesto mi kazu - nismo ovako zamisljali Sarajevo- Šta kazu i kako njima njihovi roditelji iz opisuju sarajevo bas me zanima, i jesu li oni sami (roditelji) ikad prismrdili sarajevu uopste. Šta im kazete - da bule i mudzahedini hodaju po gradu??? hahah kakvi idioti nenormalni
I ovim putem apelujem na sve te mlade ljude iz Rsa koji nisu ovdje bili nikad U SARAJEVU, da ne slusaju svoje roditelje NACIONALISTE i da se dodju lično uvjeriti da mi nismo nikakve babaroge, bradonje, kozojebi, vec normalni ljudi, normalan grad. Ne dozvolite da vas prave NACIONALISTIMA, zatucanim i zadrtim IDIOTIMA!
ista stvaar ko s tobom i bg
Pravi Buroj Ozone.
Fotošop 😂
Lijep grad
gospa se ukazala
Sarajevo bez Hrvata nije vise to taj grad...
@BitLordz Nije ni Foca isti grad bez Focaka( bosnjaka), niti cijelo Podrinje.
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/154161/kako-do-zdravije-zivotne-sredine ...od 02:22 Zagađenje od saobraćaja samo 10% !!! Za par i nepar to je samo 5% !!! Jesu li uvedene mjere mogle popraviti stanje !!! U normalnim zemljama za ovakvu manipulaciju građanima PADA CIJELA VLADA !!!
Molim Vas pogledajte i pročitajte zaboravljene izjave ČEDOMIRA L. : http://www.klix.ba/vijesti/bih/stanice-za-kontrolu-zraka-u-sarajevu-ne-rade-punim-kapacitetom-zbog-procedure-servisiranja/161201086 Kako su MS odjedanput PRORADILE !!! Ko objavljuje podatke o zagađenju !!! Koja laboratorija !!! Da li je Licencirana !! Zašto podatke o zagađenju objavljuju i drugi PORTALI, ali bez navođenja izvora podataka !!!
Jednostavno servis se zavrsio i vraceni su analizatori! Podaci se objavljuju na sajtu www.kvalitetzraka.ba i u pitanju su sirovi podaci ne validirani zato postoji velika kolicina informacija koje se plasiraju a nisu istinite. Prestani da hejtas bezveze i smanji dozivljaj s temom o kojoj pojma nemas. Idi komentarisi modu,sminku ili vec za sta si iole kompetentna i u sta se razumijes vise.
@zderac = izjelica, žderonja, lakomac, proždrljivac - GOVANA. Da si stavio puno ime više bi te cijenili po iskrenosti !!! A i ti si izgleda u grupi UHLJEBA !!! Da se bar ne zoveš tako i da si bar malo pametniji pitao bih te: Kako se zove ustanova(laboratorija ) koja vrši mjerenje !!! Kako je registrovana !!! Ima li akreditaciju !!! Kako se zove ili zovu laboranti !!! Imaju li licencu !!! Uvažavajući tvoju oganičenost mislim da je dovoljno za početak !!!
Ja te Vooolim Saaaarajevo bordo su ti boooojeeee. 😆
ovo je fotosop :D
Ako nije smog onda bidne stvog.
Brate, znači koja ljepota.