HVALA SVIM NARODIMA SVIJETA: Sve države i narodi svijeta su u Sarajevo donosili više dobra nego zla. Ali Srbija i srbijanci su u grad donosili mnogo više zla nego dobra.
NASTAVAK AGRESIJE SRBIJE (TARIGUZIJE) NA BiH KAO I SPECIJALNI RAT PROTIV CIJELOG SVIJETA ( PRVI DIO ): Zbivanja i sada u godinama 2015-oj i 2016-oj nas opominju koliko mnogo je ekstremna šovinistička tvorevina Tariguzija (Srbija) opasna za cijelu planetu: -Prvomajske paljevine 2016-e vjerskih objekata po Americi i Australiji (New York, Sydney, Melbourne). -Laganje ( svaljivanje krivice na Ruse ) u vezi sa prvomajskim paljevinama bogomolja u Americi i Australiji.
ČETVRTI DIO ( SRBIJA PROTIV CIJELOG SVIJETA ): -špijuniranje i propaganda protiv obilježavanja operacije “oluja” u Hrvatskoj. -podrivanje Makedonske pravoslavne crkve. -hegemonija nad Crnogorskom pravoslavnom crkvom. -ometanje međunarodne funkcionalnosti Suda Bosne i Hercegovine. -javno glumljenje dobroćudnosti kako bi se umanjila mržnja neprijatelja. -masovno istrijebljenje automatskim oružjem u Zrenjaninu (Vojvodina).
Prikaži sve komentare (111)