Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što ti je kultura i civilizacija?Kad bi ovo napisali Sandžaklije i Podrinjci ovdje?? Sve što su naučili za 20 godina ovdje je bacati smetlje preko balkona, sjediti pred zgradama, tražiti "svoje" ljude po opštini da dobiju gradjevinsko zemljište i donacije, potkupiti, voziti po gradu ne poštujući propise, preko "veze" poslove dobivati, dok ja kod njih tamo ne bih nikako mogao posla dobiti, kao stranac!! Biće dislajkova, morao sam!!! " veze "
odma ga postaviti da bude direktor GRASA
u svakom slučaju ovakvi ljudi trebaju raditi za GRAS, koji su obaviješteni i imaju neka rješenja
Saobraćajni pakao.. čovjek je sve rekao. Konakoviću?
hoš' neš', mi smo Bangladeš
I dan danas, u Pogonu " ! :)
pa ne može bošnjo napisat knjigu jer bi htio sve preko reda..a i nepismen je
GRAS -jedini svjetski arheološki muzej na točkovima.
Zamisli svaki dan se voziš mašinom čijem dedi se divila Zapadna Njemačka a tebi je najveći problem hoćeš li sebi naći mjesto. To je naš Bošnjak, umjesto da se divi svojoj historiji i da se trudi na njenom očuvanju kao što to svi ostali rade, mi radimo na njenom rušenju. Eno naprimjer Hrvati, našli nekakav dokument napisan na nekom starom pismu i jeziku ali se ponose time i trude se sad da izučavaju to pismo sta ti ja znam sta je vec. Uči, Bošnjo, uči.
Nije Jan upućen da smo mi tada živjeli u mraku i nismo imali prava ni na šta, da smo bili totalno nerazvijeni, bez kulture življenja i općenito kulture. To će vam objasniti Izetbegovići, Čovići i Dodici koji su dobro upućeni u materiju i koji nas vode ka svjetlu, samo mi, narod, toga nismo svjesni.
prije rata gradski pevoz u Sarajevu je bio vodeći u ovom dijelu Evrope, uzimali su nova vozila itd. E sad ono što rat nije uništio uništila je (i dalje uništava) SDA bagra
hahhah... došao čeh da provjeri ferceraju li još njihovi sadaka tramvaji iz 1967 godine. povratak u prošlost.
"Privatizacija nije nikakvo rješenje jer sve polazi od osnovne stvari: Javni gradski prijevoz nikada nije profitabilan, barem što se velikih gradova tiče. Uvijek su potrebne subvencije. Bez toga jednostavno ne može, kraj i tačka. Sarajevski političari moraju birati hoće li grad pretvoriti u jedan ogroman parking gdje bez automobila ne možete živjeti, nešto na nivou haotičnih, smogom zagušenih metropola Afrike ili Azije, ili će ulagati u javni prijevoz" poručuje Jan.
vovaj trambaj s 13-te šlike , rezervisan samo za ramizu.
kao sto je rekao covjek, firma javnog gradakog prevoza nikad nije bila profitabilna, svejedno treba uloziti u GRAS da se vrati bar malo iz dugova, i da nas grad ima normalan gradski prevoz. Moralno bi to bilo, uloziti pare i onda svi da imaju i da CUVAJU vozila. prvi bi ja to uradio
HVALA SVIM NARODIMA SVIJETA: Sve države i narodi svijeta su u Sarajevo donosili više dobra nego zla. Ali Srbija i srbijanci su u grad donosili mnogo više zla nego dobra.
NASTAVAK AGRESIJE SRBIJE (TARIGUZIJE) NA BiH KAO I SPECIJALNI RAT PROTIV CIJELOG SVIJETA ( PRVI DIO ): Zbivanja i sada u godinama 2015-oj i 2016-oj nas opominju koliko mnogo je ekstremna šovinistička tvorevina Tariguzija (Srbija) opasna za cijelu planetu: -Prvomajske paljevine 2016-e vjerskih objekata po Americi i Australiji (New York, Sydney, Melbourne). -Laganje ( svaljivanje krivice na Ruse ) u vezi sa prvomajskim paljevinama bogomolja u Americi i Australiji.
ČETVRTI DIO ( SRBIJA PROTIV CIJELOG SVIJETA ): -špijuniranje i propaganda protiv obilježavanja operacije “oluja” u Hrvatskoj. -podrivanje Makedonske pravoslavne crkve. -hegemonija nad Crnogorskom pravoslavnom crkvom. -ometanje međunarodne funkcionalnosti Suda Bosne i Hercegovine. -javno glumljenje dobroćudnosti kako bi se umanjila mržnja neprijatelja. -masovno istrijebljenje automatskim oružjem u Zrenjaninu (Vojvodina).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)