Evo Bosnje napisat cu jedan iskren komentar . Ja sam Franz i mnogi me poznaju po visegodisnjem vrijedjanju muslimana ,Islama i Bosnjaka ovdje na portalu ( i na drugim portalima :)) ) . Kako vi ne vidite koliko je pogubna politika koju vode vase vodje ? Pa ako imate 1,2 miliona Srba nezadovoljnih nikada necete moci imati stabilnu drzavu isto vazi i za Hrvatski narod . Hajde malo realnosti majku mu staru . Vas niko ama bas niko ne dira , niko vam u vasem dvoristu ne namece nesto sto ne zelite ..
niko vas ne ogranicava u vasim mjestima i cemu konstantno zajebavanje sa Srbima i Hrvatima ??? 20 godina postoji 9.1 i nikada nije smetao da bi sada Bakiru smetao u SaHrajevu !!! Pa i Srbima smeta 1.Mart ali niko vam ne brani da ga slavite u vasim mjestima . Sta su vase vodje mislile da ce Srbi reci " hajde ok je" ? Izabirali ste Hrvatima predstavnika i tako izazvali ponovnu pricu o 3 entitetu sada ste izazvali nepromisljeno Srbe i evo prvi u nizu Referenduma krece .
Meni a ni mnogima konacno BiH nije smetala i polako su i Srbi poceli da igraju u repkama BiH i evo klubovi u Fudbalu pogledajte Bosnjaci bili glavni u Radniku iz Bijeljine , mnogi Srbi u Sarajevu i Zelji , konacno poceli ljudi i da rade zajedno i sve da ide u pravcu boljitka tako da ne razumijem cemu napadi na 9.1 koji se slavi vec 20 godina i sada je samo ucvrscen.
Prikaži sve komentare (216)