Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vi, bilmezi jedni, tvrdite da se "borite za Bošnjake" a tražite da to uradi međunarodna zajednica. Za šta se onda vi borite?
@baboatif1 e budalo jedna sirotinja vec spakovala torbe i ceka da se zapuca da bi ona zapucala u njemacku da trazi azil.hahhahahaha
slogan u tih koje ruzis kaze je, u jedinstvu je snaga!! debeli i struje koje bi nju da djele, da je sataru po temelju osjete podjelu medj nama. osjete jer vide da nekom poput kojevica iz "nasih" dajmo podrsku, covjeku koji se kada je trebalo naginjao na drugu stranu, kao i njegova porodica koja se borila da nam drzava nestane, dajemo podrsku i njemu slicnim.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kada je u Turskoj izbio državni udar, naš Predsjedavajući Predsjedništva bio je među prvim ako ne i prvi političar koji se javno oglasio i pružio podršku Turskoj republici i Erdoganu, ma šta to i koliko značilo, dok s druge strane Turska jedva i oglasila po pitanju referenduma u RS. Izgleda da im nije palo naum da preko novog saveznika Putina pokušaju osujetiti Dodikove namjere. Do kada će Bošnjaci živjeti u iluziji o jakim političkim vezama sa Turskom i do kada će im nepostojeći utjecaj Turske,
brko ce putku da kaze ono sto ti nes volit cuti , franko.
Hoce hoce :D http://vijesti.ba/clanak/322024/ekonomske-teme-mogu-doprinjeti-stabilizaciji-drzave-ali-one-ne-mogu-dati-odgovore-na-kljucna-politicka-pitanja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vi ste ovo iz SDA zajedno sa SNSD-om i zahuškali bagro jedna. Koga boli briga za yebenim datumom? Jeste li spremni svoju djecu poslati u rat zbog datuma? Jeste li toliko imbecilni?
Sto bih volio novi rat, samo da vidim ko ce se sve iz SDA zakljucati u sef Narodne banke. Prvo Seka, zatim Bakir, pudlica, tako redom.
25. septembra 1991 god međunarodna zajednica natakari nam embargo za uvoz oružja, referendum 25. septembra 2016 god međunarodna zajednica se nešto libi odlućiti. Čudna povezanost datuma ili slučajnost??????????
20 god poslije rata i Dejtonskog Mirovnog sporazuma, mali Alijin predaje Ustavnom Sudu da 9 Januar ne bude dan RS. I onda majmunima kriv Dodik, rusi, Srbija, ...
Gleda vila s Volujaka cisto Gacko od Turaka, Ne vide se nide Bule , Fazlagica nema Kule, Nema fesa ni dimija Niti Hodže da zavija Stasali su mladi vuci Cuvajte se Balije i Turci U po dana u po noci S generalom svi ce poci Da završe što on poce Od Bihaca pa do Foce Zašto Drina ovo vece kroz Goražde mutna tece Tece mutna i krvava na hiljade Turskih glava Ko ce drugi ja cu prvi da pijemo Turske krvi Telefonske žice bruje Milan Lukic porucuje U Goraždu ovih dana bit ce pokolj muslimana
J e b o oca svog ko da glas ovim SDA lopovima!
A šta si ti Bake nane ti očekiv'o, danjih 5-6 sjedu u kombi i odu u Laktaše Duduku ( koji je usput pijan jer slavi ) i odvale mu onako šabački po 2-3 iza ušiju ... Konjino, da si ti manje gledao šta Duduk radi a više se bavio svijim poslom sada sigurno nebi bio u ovoj situaciji.... Majmune, spasi BiH i ispali se pričuvnom babuki, yeb'o te i on ...!!!
jos jedan dokaz cvrstoce u temelju Bosne i Hercegovine, dokaz i potvrda da ni onaj omali debeli djuturum od rusa je rekao da se zakon drzave mora postovati, da se ustav mora postovati!! posle svega ustavni sud mora zakonski tjerati organizatore referenduma koji nam nemir stvaraju u drzavi, mora sprijeciti direktno mjesanje kurve srbije u potpaljivanje vatre u nasoj kuci.
hahahahahahahahahahahahaha
@drevnimeho djecace s grbavice posljednji se sladje smiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
U Visokom pronadjene Piramide sa sarkofagom Booooosnjackog kralja Mehmedalije koji je poginuo u bitci kod Troje . Sarkofag je ukrasen zlatnim slovima na Booooosnjackom jeziku . Ono sto je Arheologe iznenadilo su Sure iz Kurana na Sarkofagu . Postavlja se pitanje jesu li Boooooosnjooooci stvaraoci Islama a Muhamed je plagijator drevnih Boooosnjoooko i njihovog Kralja Mehmedalije Mehe Krndze .
Kako si sad ponosan s ovim komentarom ono kao ispao inteligentan a mislis i da si jako duhovit. Kad si kliknuo enter osmjeh ti je od uha do uha kontas jesam shuknuo balijama i vjerovatno si i opsovao mater balijsku. Hajd sad lijepo ustani umij se operi zube i krmeljove ko dudove hladnom vodom da te osvjezi stani pred ogledalo i dobro razmisli jesi li zaista pametan. Ako ti nista ne dodje u glavu onda ti jarane nema pomoci.
Kakav osmijeh Jarane hahaha jedini osmijeh sam imao 12.07.1995 :))))))))))) u Kravici
obzirom da ste kriminalom i korupcijom prokockali drzavu, vi kriminalci sto ste vladali od rata do sada, bosnjacki narod se mora prvo obracunati sa vama,pa onda sa partizansko cetnickim zlikovcima sto unistavaju bih i bosnjacki narod. bih je potrebna bosnjackom narodu da nebi svakih dvadeset godina dozivljavao stradanje i genocid.bosnjacki narod ne osporava bih ni srbima ni hrvatima ali je spreman braniti njeno rusenje do zadnjeg bosnjaka.
Tako jeeeeeeeeeee do poslednjeg Islamskog Teroristeeeeeee
@bajromornarskigazija nazivaj ti to kako hoces ali ovaj put ce biti zub za zub oko za oko, nece vam se vise dozvoliti da zivu nejac zatvorite u kuce i zapalite.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pic-a nije donijela konkretnu odluku :)
nije PIC nego PRC😂😂😂
Mislim da ce Amir Zukic rijesiti sve probleme , djeluje mi nekako nacitan
sta si se zaždio, ko kutnji zub upalio, nemoj se od muke, sebe ujest za svoju muskost! :)=
Gleda vila s Volujaka cisto Gacko od Turaka, Ne vide se nide Bule , Fazlagica nema Kule, Nema fesa ni dimija Niti Hodže da zavija Stasali su mladi vuci Cuvajte se Balije i Turci U po dana u po noci S generalom svi ce poci Da završe što on poce Od Bihaca pa do Foce Zašto Drina ovo vece kroz Goražde mutna tece Tece mutna i krvava na hiljade Turskih glava Ko ce drugi ja cu prvi da pijemo Turske krvi Telefonske žice bruje Milan Lukic porucuje U Goraždu ovih dana bit ce pokolj muslimana
Vidi ih sto jedu banana. Pravo simbolicno :)
Evo Bosnje napisat cu jedan iskren komentar . Ja sam Franz i mnogi me poznaju po visegodisnjem vrijedjanju muslimana ,Islama i Bosnjaka ovdje na portalu ( i na drugim portalima :)) ) . Kako vi ne vidite koliko je pogubna politika koju vode vase vodje ? Pa ako imate 1,2 miliona Srba nezadovoljnih nikada necete moci imati stabilnu drzavu isto vazi i za Hrvatski narod . Hajde malo realnosti majku mu staru . Vas niko ama bas niko ne dira , niko vam u vasem dvoristu ne namece nesto sto ne zelite ..
niko vas ne ogranicava u vasim mjestima i cemu konstantno zajebavanje sa Srbima i Hrvatima ??? 20 godina postoji 9.1 i nikada nije smetao da bi sada Bakiru smetao u SaHrajevu !!! Pa i Srbima smeta 1.Mart ali niko vam ne brani da ga slavite u vasim mjestima . Sta su vase vodje mislile da ce Srbi reci " hajde ok je" ? Izabirali ste Hrvatima predstavnika i tako izazvali ponovnu pricu o 3 entitetu sada ste izazvali nepromisljeno Srbe i evo prvi u nizu Referenduma krece .
Meni a ni mnogima konacno BiH nije smetala i polako su i Srbi poceli da igraju u repkama BiH i evo klubovi u Fudbalu pogledajte Bosnjaci bili glavni u Radniku iz Bijeljine , mnogi Srbi u Sarajevu i Zelji , konacno poceli ljudi i da rade zajedno i sve da ide u pravcu boljitka tako da ne razumijem cemu napadi na 9.1 koji se slavi vec 20 godina i sada je samo ucvrscen.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)