Poslušajte njenu izvedbu
104

Talentovana Sara Vojičić zapjevala u sarajevskom tržnom centru i privukla pažnju prolaznika

I. S.
Screenshot: Instagram
Screenshot: Instagram
Talentovana bosanskohercegovačka pjevačica Sara Vojičić jučer je zapjevala u tržnom centru Aria u Sarajevu te privukla pažnju prolaznika.
Izvela je hit "The Winner Takes It All" legendarne švedske grupe ABBA.

"Apsolutno volim kako su ljudi mislili da sam gledala u nekog ko je pjevao dolje. Preslatko", napisala je i zahvalila se spomenutom tržnom centru na pozivu.

Sara već dugo pjeva u Doliji, jednom od najpopularnijih sarajevskih metal bendova. Publika je trenutno može slušati i mjuziklu "Pinocchio" rediteljice Nine Kleflin, koji je na repertoaru Pozorišta mladih Sarajevo.

Ona je u ranijem intervjuu za Klix.ba, između ostalog, otkrila nosi li teret s obzirom na to da je kćerka Mladena Vojičića Tife.

"Srećom, djeca rokera na Balkanu medijima nisu interesantna kao djeca folk pjevača, tako da me niko nigdje ne prati u stopu i normalno živim svoj život, kao i svi ostali. Za to su također zaslužni moji roditelji, koji me nikada nisu izložili medijskom pritisku i koji nisu pobornici senzacionalizma. Interesantno je to da moje prvo pojavljivanje u novinama uopće nije imalo veze s tatinim poslom, ali jeste bilo usko vezano za njega", ispričala je.

Iako joj je studij PR menadžmenta donio korisna znanja, muzika je odavno njen jedini izbor. Velika je zaljubljenica u muzički teatar te se usavršava upravo na tom polju.