Mene zanima slijedeca stvar: ako izuzmem SDA clanstvo jer me apsolutno ne zanima njihovo misljenje, dakle zanimalo bi me koliko bi ljudi prihvatilo da u posjetu BIH dodju tipovi poput Erdogana , Putina ili Trampa , cije posjete bi eventualno mogle pomoci ekonomiju ali bi bile potpuno ne-eticne. Da li bi se trebalo "prilagodit" da prezivimo (zbog novca) ili bi trebali ostat karakterni i odbit takve osobe da dodju u BIH?
Ne razumijem? Ko to tebi daje za pravo da ti ocjenjujes karaktere ljudi?Putina u Rusiji podrzava preko 85% rusa, Erdogan sada ima rlo slicnu podrsku u svom narodu a Trump je nesto poput Seselja ovdje kod nas (dvorska luda sa veikim jezikom) mada i on ima ne zanemarivu podrsku medju svojim pristalicama... Po cemu si ti sada pametniji od tolikih???
A zašto bi trebalo da tebe brinu njihove unutrašnje stvari, oni bi došli kao predstavnici zemalja u kojim vladaju i ti bi gledao da probaš naći sa njima zajednički jezik u smislu recimo razvijanja ekonomskih odnosa! Zašto ti misliš da si ti u pravu i da je tvoj stav i mišljenje pravilno!?
Prikaži sve komentare (51)