Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Erdogan ima pravo. Sve je to zapad iscenirao, a izdajnici sproveli u djelo. Hvala Bogu nisu uspjeli.
Joj šuti balijo.
@AfroditinaBeba Sta znaci balija? Davno sam prestao baliti. Balio sam dok sam bio beba. A ako je to neka uvreda, mislim da klix nije mjesto na kojem trebas lijeciti svoj psihicki poremecaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Redžo ti si na žalost zagovarao i pučiro protiv Bachar Al assada a danas nisi daleko od njegove pozicije😂 Ja sam Bošnjak i ne podržajem ni jednu vojnu silu ni ruse pa ni tebe,ali kako obori onaj avion koji je cistio siriju od zla i terora ja ne kontam? Ti si šljam kao svi ostali politicki igraci bez muda...
@V for Vendetta erdogan tek sada radi za interese turske.. a ako ne podrzavas vojne sile.. onda kreni od amerike
@<!-- od svijetske mirovne policije amerike mi se literalno povrača i sere tako da ih ne spominjem kad baš nije potrebno 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ko je u pravu pokazaće vrijeme .....tebi je rok trajanja kao u jogurta
Mile i braco mu Tajip stalno protiv zapada..
Hahahaha pa to se odavno zna kao i ti erdogane sto podrzavas terorizam, sta se to kod tebe promijeni ali eto svaka cast ako si covjek pa priznao krivicu ali nije ti opet za vjerovat!!!!!!!!!
bosnjok nikako da skonta da je nama muslimanima mnogo manji neprijatelj i da su mnogo iskreniji rusi nego sto ce zapad ikad biti. turska treba da poboljsa odnose sa iranom, jb im izrael mater sta se sa njima lizu.
Podržavao je i Erdogan terorizam u Siriji, a vjerujem da ga i dan danas podržava..
Commie, djesba? :))) jesmo se ono kladili ? :))
vratit ce se Valter ..... ce vam mater.
Jedan od rijetkih koji ima muda da to javno kaze.
rece saveznik isila
postao je pravo dosadan
Mene zanima slijedeca stvar: ako izuzmem SDA clanstvo jer me apsolutno ne zanima njihovo misljenje, dakle zanimalo bi me koliko bi ljudi prihvatilo da u posjetu BIH dodju tipovi poput Erdogana , Putina ili Trampa , cije posjete bi eventualno mogle pomoci ekonomiju ali bi bile potpuno ne-eticne. Da li bi se trebalo "prilagodit" da prezivimo (zbog novca) ili bi trebali ostat karakterni i odbit takve osobe da dodju u BIH?
Ne razumijem? Ko to tebi daje za pravo da ti ocjenjujes karaktere ljudi?Putina u Rusiji podrzava preko 85% rusa, Erdogan sada ima rlo slicnu podrsku u svom narodu a Trump je nesto poput Seselja ovdje kod nas (dvorska luda sa veikim jezikom) mada i on ima ne zanemarivu podrsku medju svojim pristalicama... Po cemu si ti sada pametniji od tolikih???
A zašto bi trebalo da tebe brinu njihove unutrašnje stvari, oni bi došli kao predstavnici zemalja u kojim vladaju i ti bi gledao da probaš naći sa njima zajednički jezik u smislu recimo razvijanja ekonomskih odnosa! Zašto ti misliš da si ti u pravu i da je tvoj stav i mišljenje pravilno!?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)