Gorane tako ti svega kako ide ono Čauševićevo priznanje da je PRAO I KRAO NOVAC ? Godinu dana ti predmet stoji u ladici DOK NE ODEŠ ZA PREDSJEDNIKA SUDA BIH u Oktobru ove godine a onda će isti dobiti UKOR i biti oslobođen ??? Da te podsjetim spominju se Sulejman Tihić i kompletna SDA, Nikola Špirić koji sa svojih 10 nokata zaradio stan u BEču od 400 000 eura za par godina rada u partiji. AKo ne znaš ko je to je onaj sa kojim si često na kafi i časkanju ? Trenutno smo na sivoj listi MONEVALA !!!
Ako nisi znao MoneyVAL je institcija koja sprječava pranje nova a naročito radi FINANCIRANJA TERORIZMA. Onda tvoja izjava da u BiH ima terorizma ne zvući UMIRUJUĆE nego treba da bude signal za uzbunu cijelom svijetu. A NAROČITO EU ! I da te odmah temeljito i potpuno uklone iz pravosuđa !
@kuga Pa Gorane shvatamo da je svako ograničen a naročito u ovoj zemlji, ali radi radi utaje poreza i pranja novca , iako je imao najbolje advokate je pao i sam Al KApone u najvećem naponu i kuvetu mafije. Kod nas ni mukajet, ode PRAVDA na ljetovanje ! A poslije toga na novu dužnsot. Višu naravno !! Svaka država dakle ima mafiju samo BiH mafija ima državu !! Uz ovakav rad državnog tužioca.
Prikaži sve komentare (120)