Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gorane tako ti svega kako ide ono Čauševićevo priznanje da je PRAO I KRAO NOVAC ? Godinu dana ti predmet stoji u ladici DOK NE ODEŠ ZA PREDSJEDNIKA SUDA BIH u Oktobru ove godine a onda će isti dobiti UKOR i biti oslobođen ??? Da te podsjetim spominju se Sulejman Tihić i kompletna SDA, Nikola Špirić koji sa svojih 10 nokata zaradio stan u BEču od 400 000 eura za par godina rada u partiji. AKo ne znaš ko je to je onaj sa kojim si često na kafi i časkanju ? Trenutno smo na sivoj listi MONEVALA !!!
Ako nisi znao MoneyVAL je institcija koja sprječava pranje nova a naročito radi FINANCIRANJA TERORIZMA. Onda tvoja izjava da u BiH ima terorizma ne zvući UMIRUJUĆE nego treba da bude signal za uzbunu cijelom svijetu. A NAROČITO EU ! I da te odmah temeljito i potpuno uklone iz pravosuđa !
@kuga Pa Gorane shvatamo da je svako ograničen a naročito u ovoj zemlji, ali radi radi utaje poreza i pranja novca , iako je imao najbolje advokate je pao i sam Al KApone u najvećem naponu i kuvetu mafije. Kod nas ni mukajet, ode PRAVDA na ljetovanje ! A poslije toga na novu dužnsot. Višu naravno !! Svaka država dakle ima mafiju samo BiH mafija ima državu !! Uz ovakav rad državnog tužioca.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kud ce veci Terroristi od vladajuce koalicije
tipična soc-lopina, svugdje se snađe (a ime i prezime najpoželjnije u galaksiji)
Ne kaki Gorane kome smo mi zanimljivi, nego ti rijesi ove silne pronevjere i lopovluke vlastodržaca.Ovdje se jedino moze desiti gladna rulja a i to je upitno.
kako da ne, pa 300 000 glasača ih podržava
Moguce samo BiH uz Kosovo i daje najvise terorista...vas ce vise motrit nego sto ce te sudjelovat u borbi
Haman malo više nego većina država Evrope. A pogotovo NAPADA PO GLAVI stanovnika, vidi mapu ! http://www.avaz.ba/storage/2016/07/27/5798d7f4-c18c-4d5b-b137-47350a0a0a64-mapa.jpg
"Mi možemo u ovom trenutku reći da imamo idealno stanje koje ĆE SE kroz pet minuta pretvoriti u najgore s obzirom na to da je riječ o globalnom problemu."
Ja sam zrtva terorizmaq, nema vode od 2 popodne, ne psujem nista, samo saburim i zikrim.
Ja sam zrtva terorizmaq, nema vode od 2 popodne, ne psujem nista, samo saburim i zikrim.
ne prizivaj i taj belaj
ZAdovoljan stanjem sigurnosti građana ??? Da ovdje ima pravne države sad bi radi te izjave koaj predstavlja krađu intelektualnog prava TUŽIO Irfan NEfić ! I onu plavojku Kristinu !
Sami naslovi na portalu kurir.rs govore sve kako propaganda Srbije ne prestaje protiv Bošnjaka .. tobože da smo teroristi kao naj noviji: (VIDEO) JEZIV SNIMAK IZ BIH: Islamisti pale srpsku zastavu i pucaju u ime Alaha... pa dalje: BIVŠI DIREKTOR VBA STOJANOVIĆ O PALJENJU SRPSKE ZASTAVE: Bošnjaci žele da uliju strah stanovništvu... Pa dokle više da gospodo prosipate suplju, ostavite više Bosnu i Hercegovinu na miru, prestanite više sa provokacijama, a ovakve vijesti su dokaz odakle dolazi terorizam jer svako može zamotati glavu, prostrti zastave a one neke zapaliti... Bosanci i Hercegovci bilo koje vjerske pripadnosti ne dozvolite više da se igraju sa nama ..oni da uživaju a mi da ginemo u njihovo ime..
AHAHAHAHAHAHAHAHA hjoooj jezivog snimka :D pa kad su kukavice, od čega se sve boje :P
Dok je Baketa ja se ne sekiram
KUCNUO JE ČAS: BOŠNJAČKA VIZIJA 500......OPAŠI SE!
rijesite se vi MAOCE a ne da obicni narod kaznjavate gdje stignete a policija i drugu drzavni organi ne smiju nos pomoliti u maocu a terorisu obican svijet i onda kazu ljudi otisli iz bosne moraju kada se u svojoj drzavi osjecaju gradjaninom drugog reda a neko dodji i nedojebije i ima sve i vise od toga sve
sjećamo se kako ne smiju,kad je prije neku godinu izvršena akcija hapšenja 10-tak vehabija, a hapsilo ih je više od 600 pripadnika sigurnosnih agencija...:))) koji je to spektakl bio za lezihljeboviće