Kad ce ovi klosari skontat da nema brzih para.. Ja sa svojom platicom sad idem na odmor, imam kucu, vikendicu solidno auto,,, i sve sto mi treba za normalan nacin zivota i spavam mirno jer znam da je sve posteno samo mi taj mir remete ove kabadahije.. Djaba njima skupocjena auta, kule kad on mora guzeljat po zatvoru a jedan dan zatvora nije vrijedan 10 skupocjenih automobila a kamoli godine zatvora ;) Znam da ce biti puno dislajkova ali ima sigurno i onih sto razumiju ono o cemu psiem. :)
S platicom imas kucu, vikendicu, i solidno auto?Mozda si dobar u rasporedjivanju sredstava pa si sve to fino upakovao, jedes li ista, oblacis li se, placas li racune s tom platicom?Imas li familiju koju treba prehranit s platicom? Slazem se s ovim da treba normalno zivjeti, skromno, i da su ovim kretenima zivoti nikakvi bez obzira na "bijesna" auta, ali si i ti pretjerao...s platicom ne mozes nista, jedino ako nemamo isto gledanje na "platicu".
U Bosni sa "platicom" sve to imas??? jel ga jaro primas u pakas ili si neki mali uhljeb sto drma 5000KM mjesecno platice
Prikaži sve komentare (81)