Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo pogledas facu i sve ti jasno.Ni buraz ne bjezi daleko od njega.Majmuni teski
A tek da vidis glavesinu od ubijenog.. ista sorta klosar kabadahija primitivac nasilnik ne zna se ko je gori ...
@BOSNJACKAviziija500 Ti pametnjakovicu sve znas. Sve drugo normalno samo tvoje nije. Takvi su mi gori od ovih Spahovica pamet ste svu pokupili i sve vi znate a niste procitali nista vise od klixa...
Kad ce ovi klosari skontat da nema brzih para.. Ja sa svojom platicom sad idem na odmor, imam kucu, vikendicu solidno auto,,, i sve sto mi treba za normalan nacin zivota i spavam mirno jer znam da je sve posteno samo mi taj mir remete ove kabadahije.. Djaba njima skupocjena auta, kule kad on mora guzeljat po zatvoru a jedan dan zatvora nije vrijedan 10 skupocjenih automobila a kamoli godine zatvora ;) Znam da ce biti puno dislajkova ali ima sigurno i onih sto razumiju ono o cemu psiem. :)
S platicom imas kucu, vikendicu, i solidno auto?Mozda si dobar u rasporedjivanju sredstava pa si sve to fino upakovao, jedes li ista, oblacis li se, placas li racune s tom platicom?Imas li familiju koju treba prehranit s platicom? Slazem se s ovim da treba normalno zivjeti, skromno, i da su ovim kretenima zivoti nikakvi bez obzira na "bijesna" auta, ali si i ti pretjerao...s platicom ne mozes nista, jedino ako nemamo isto gledanje na "platicu".
U Bosni sa "platicom" sve to imas??? jel ga jaro primas u pakas ili si neki mali uhljeb sto drma 5000KM mjesecno platice
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ne parkira auto kod vatre u ferhadiji !?
Sad se kofrcite oko Vatre primitivci jedni... Ali cujem da ste ukinuli jos goreg od vas nasilnika prevaranta klosara tako i treba da se izmedju sebe poubijate bez nevinih zrtava...bagro..
Svasta
Majko mila kako je samo glup!...zbog nekakve pišulje koja će ga zaboraviti on čovjeka upuca u glavu!....babin asistent za utjerivanje dugova i kamatarenje.
OVAJ IZO NIKADA MARKE NIJE ZARADIO POŠTENO,I RADNIKE KOJI SU MU PRAVILI KULE NIJE PLATIO,A OVU NAKARADU TOMU JE NAPRAVIO OD HARAMA I TAKO ĆE OBOJICA I ZAVRŠITI.
najobičnija govna. izo glumi frajera, a kada ga je ramiz ćelo namlatio u turskoj u jagnjeću kožicu ga umotavali da bi preživio. da mu nije tada bilo rahmetli taiba ne bi živ ni izašao. posle prodao taiba smradu gašiju. izo cinkaroš čim malo zagusti ovaj nije ništa bolji. faću od perača automobila taibu i izi postao kao faca. sve to trebva po kratkom postupku
Ovaj momak Arlis koji se inaće našao u situaciji ubistva "odjednom niodkud" uzet će na sebe ovaj ćin?? Naravno uz svesrdnu podršku tate kamatara Tomo će biti vjerovatno drugooptuženi ako uopšte i to..
od sportiste do ubice.
Izo na aparatima :D