Кад човјек види физиономију Турака, кад види какви су то кепеци, ружни, Азијати, на лобањама им видиш да су малоумни, кад видиш да мајмун на грани има веће достојанство и цивилизованије се понаша од Турака, који су једном ријечју одвратни, нормалног човјека душа заболи кад увиди да су такви прљави мајмуни окупирали овако лијепи дио Европе, питома природа, питоми предјели, лијепо поднебље. И замислите пеха да неколико стотина година азијатски мајмун својом мајмунском лобањом гази овуда.
Кад једна цивилизиација покори другу цивилизацију, то је ОК, али кад дивљачка цивилизација покори неку културу, то је да се нормалан човјек замисли. И има ми логике да римска култура покори и настави тековине грчке, јер су и једна и друга, културе засигурно. Али да један Константинопољ, један драгуљ културе и цивилизације покоре азијатске малоумне лобање у облику ових покварених Турака, е то је за Богу плакати.
Гарантујем и дајем главу да су се у Византији и Константинопољу цивилизованије понашали 1452-е године, него на тргу Таксим Турци 2016-е, а и свих претходних дана, година, деценија и вијекова, кад тековине цивилизације покоре мајмуни и некултурна азијатска стока, е то је трагедија.
Prikaži sve komentare (243)