Komentari (243)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba odati prznanje turskom narodu koji je postupio savjesno u odbrani zemlje i mnogi su rizikovali živote braneći ono što imaju, a ne kao narod Libije Sirije i Iraka, koji su mnogi iz pohlepe da se dograbe vlasti i narod tražeći bolje nasjeli svjetskim hoštaplerima i platili cijenu.
Sad Bakir konta "kud se ja toga ne dosjetih" pustim buvu da neko izazove malo hajke, uhapsimo kojeg i ja dozivotno ostanem na vlasti, a posle mi turbe naprave.
babo mu to odradio. postoje kazne za plagijate
on kaže da neće..a ja kažem da hoće ..e da vidimo ko je u pravu dajem 7 dana rok
@Dzalalabad @T84 @Gomolj6 @petar mmekkonjić i JOŠ PONEKI RETARDIRANI DODIKOV ISTORIČAR KOJI ŽIVI JOŠ UVIJEK U 1389 GOD. NIKADA NEĆE BITI SPREMAN NA ŽIVOT SA MUSLIMANIMA I UVIJEK ĆE HTJETI RAT,PLJAČKE,UBIJANJE SILOVANJE ITD.
podrška Turskoj i predsjedniku u borbi protiv unutrašnjih i banjskih neprijatelja.,
Naročito protiv ovih < banjskih> dodalo bi se < i trezorskih > neprijatelja!
Pa kako Erdogan pobijedi a sina mu uhvatili sa koferom i 30 miliona u njemu. Neka manja plinska korupcija, valjda. Sultan je smijenio pola suda da spasi sina. O kojoj bandi govoris Davutoglu.
Srbi krive mene sto sam izdao vjeru.Nisam je ja izdao vec moj i tvoj pra pra pra djed sta god da je bio prije.I sad zamisli ti oni hoce da me prekrste opet.Pa kako to da izvedete.Hajde molim vas da mi neko objasni.Zar ne vjerujemo u jednog Boga i mi i vi.Nije bolan problem vjera ako je pratis onako kako je zapisano ali zasto da se vratim da mi neki levat ispire mozak o nekakvim slavama koje nemaju veze sa vjerom u Boga.Ne hvala.Nema smisla pricati o srbstvu.Ima srba i muslimana.
Ali kako nema Bosanaca pravoslavaca?Vi niste normalan narod.Nije svaki pravoslavac srbin niti je svaki musliman bosanac.Hajde evo ja cu da platim DNK analizu i nek strucnjaci pred svjedocima objave rezultate ko je ko i odakle je dosao,odakle potice,ko je od koga.Pa nema vise smisla raspravljati.Ako kazu da sam potomak srba odmah cu priznati.Hajde eto ako imate muda a znam da je bila DNK analiza a vi je ne priznajete.Ne podnosite istinu.Odma referendum...
@slimanmu < to sa DNK, ja ponudila, ima tome i tri četiri godine! Nema kandidata???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Erdoan koji je Laz- Gruzin muslimanske vjere hoce da bude veci Turcin od pravih Turaka.Vidi se i po faci da nije Turcin, nije ni crnokos ni taman.Doduse on i priznaje javno da je Gruzin,ali glumi velikog turskog nacionalistu.
Eto on zna dan poslije puča kojih 6000 treba pohapsiti? Lista sastavljena ko zna kad.
sve dusmani znaju ....nemas ti pojma
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Два су највећа изума и (х)историји Муслимана који су утицали на обликовање и развој њихове "националне" свијести: 1. хотел Холидеј Ин и 2. билборд.
Kako nece? Eto ti i Ergodan ste pobijedili.
http://www.revolucija.org/2016/07/kako-su-agenti-cia-e-putem-cnn-a-davali-savjete-pucistima-u-turskoj-da-izvedu-vojni-udar/
Upravo je Erdogan banda pobijedila, orangutane
Кад човјек види физиономију Турака, кад види какви су то кепеци, ружни, Азијати, на лобањама им видиш да су малоумни, кад видиш да мајмун на грани има веће достојанство и цивилизованије се понаша од Турака, који су једном ријечју одвратни, нормалног човјека душа заболи кад увиди да су такви прљави мајмуни окупирали овако лијепи дио Европе, питома природа, питоми предјели, лијепо поднебље. И замислите пеха да неколико стотина година азијатски мајмун својом мајмунском лобањом гази овуда.
Кад једна цивилизиација покори другу цивилизацију, то је ОК, али кад дивљачка цивилизација покори неку културу, то је да се нормалан човјек замисли. И има ми логике да римска култура покори и настави тековине грчке, јер су и једна и друга, културе засигурно. Али да један Константинопољ, један драгуљ културе и цивилизације покоре азијатске малоумне лобање у облику ових покварених Турака, е то је за Богу плакати.
Гарантујем и дајем главу да су се у Византији и Константинопољу цивилизованије понашали 1452-е године, него на тргу Таксим Турци 2016-е, а и свих претходних дана, година, деценија и вијекова, кад тековине цивилизације покоре мајмуни и некултурна азијатска стока, е то је трагедија.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Braćo Bošnjaci ! Podržimo pse lutalice, pučiste i istospolne brakove... samo u jedinstvu je snaga
doovimo svaki dan, za psiće
@debuger4 debugy jesi ti žemsko?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Zastrašujuća je spoznaja da su BiH muslimani toliko zadojeni i opijeni tobožnjim uspjehom diktatora Erdogana. Naprosto je nevjerojatno koliko kontradiktornosti, laži, slabe informiranosti, mržnje i glupih paušalnih izjava čovjek ovdje može pročitati. Diktator Erdogan ima tisuće sljedbenika u BiH, a spomenutu rulju naravno boli guzica što je diktator Erdogan od Turske napravio nestabilnu državu koja krši osnovna ljudska i građanska prava, progoni Turke neistomišljenike, ubija Kurde, podržava islamske teroriste u Siriji. Rulji je najvažnije da je Erdogan 'pravi musliman'. E ruljo neuka, sjajnu poruku šaljete što na mala vrata želite od BiH. A istovremeno, bili bi ste državljani EU, htjeli bi ste napredak i euro integraciju BiH. BiH muslimani, tužna je vaša neukost i slabost....
a odakle tebi da su muslimani "zadojeni"? zato sto neka grupa mase nekim zastavama? ignorantno od tebe
Ajd vise dosadni postajete...... Meni sve nekako tukne da saka zbunjenih vojnika pokusava izvjesti vojni udar... Tj sve vise lici na cirkusku predstavu