Čitajući komentare svi čestitaju kao da su sa Realom igrali i izvukli neriješeno. Eee jadni smo mi kada slavimo 1:1. ŽALOSNO! Jedino ko ovdje slavi je Legija jer gol u gostima u ovakvom odnosu snaga znaći prolaz. Ljudi zabili gol i odradili posao zbog kojeg su došli, više nisu zapinjali jer im nije trebalo. Znaju i oni da nema šanse da ih tamo Zrinjski dobije, a narod u BiH slavi, čestita ... TUGA!
slave se bodovi koje ostali nisu uspjeli donijeti bh klubovima. jednom sam rekao da naši klubovi pripadaju evropskom dnu pa me svi napadoše, a ova legija je za nas real madrid. ostali su ispadali od strašnih grbalčja,kukešija i dr. klubova iz albanije,c.gore itd.
@tarcin11 Ne budi smiješan, misliš da pored tri ispadanja naših klubova ovaj remi može donijeti nešto? Klubovi sami kroje svoju sudbinu što se toga tiče, nema šanse da mu drugi poprave koficient jer je gotovo nemoguce da naši klubovi to naprave jer se nikad nece desiti da svi prođui a jedino tako mogu popraviti koeficijent. Ovde jedino Željo i Sarajevo popravljaju i svoj i državni, ostali ne mogu nikog živog izbaciti. Dok je nacionalnog kljuca takvi nikad nece popraviti državni koeficijent.
Prikaži sve komentare (76)