Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cestitke zrinjskom dobra partija sretno u revansu
Sretno njima, al ne zahvalan je rezultat 1:1 moras najmanje dati jedan gol da bi proso dalje , a ne smijes zgubiti ...
Zrinjski svaka cast na odigranoj utakmici ko da ste dobili....
Ivan Peko igračina, ne znam jesi li gledao ali lik dere
Ipak legija ce demonatraciju sile pokazati u drugom uzvratnoj utakmici. Zrinjskom je ovo krajnji domet !
Realnost je da svako svakog izgleda moze dobit samo nasi klubovi nikog...Celtik od amatera gubi...a nasi klubovi ispadaju od poljaka koji su realno nista vise nego prosjecni klubovi...i mi se jos dicimo sa 1:1...smijesno
Svaka cast momcima
Joj sto ne zgazise ustase ovi Poljaci...
Koje je ovo pranje para strasno... cuj kao Celtic izgubio od tima sa Giblatara nemoj te me zajebavati..kao APOEL ne moze dobiti TNS koga je Partizan isprasio 11-0 , a Apoel jaci od Partizana.. Salzburg da se muci haha e nista dok ne pocnu prave lige ovo je sve prevara teska.
I tako,neslavno se zavrsi nastup bh klubova u Evropi, svi poispadase u prvom kolu, odn. u pretkolu. Fijasko.Klubovi sa fudbala preci na malinarstvo, vise ce zaraditi.
Čitajući komentare svi čestitaju kao da su sa Realom igrali i izvukli neriješeno. Eee jadni smo mi kada slavimo 1:1. ŽALOSNO! Jedino ko ovdje slavi je Legija jer gol u gostima u ovakvom odnosu snaga znaći prolaz. Ljudi zabili gol i odradili posao zbog kojeg su došli, više nisu zapinjali jer im nije trebalo. Znaju i oni da nema šanse da ih tamo Zrinjski dobije, a narod u BiH slavi, čestita ... TUGA!
slave se bodovi koje ostali nisu uspjeli donijeti bh klubovima. jednom sam rekao da naši klubovi pripadaju evropskom dnu pa me svi napadoše, a ova legija je za nas real madrid. ostali su ispadali od strašnih grbalčja,kukešija i dr. klubova iz albanije,c.gore itd.
@tarcin11 Ne budi smiješan, misliš da pored tri ispadanja naših klubova ovaj remi može donijeti nešto? Klubovi sami kroje svoju sudbinu što se toga tiče, nema šanse da mu drugi poprave koficient jer je gotovo nemoguce da naši klubovi to naprave jer se nikad nece desiti da svi prođui a jedino tako mogu popraviti koeficijent. Ovde jedino Željo i Sarajevo popravljaju i svoj i državni, ostali ne mogu nikog živog izbaciti. Dok je nacionalnog kljuca takvi nikad nece popraviti državni koeficijent.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vratite Veležu stadion 😜
Dobro nisam znao, cestitke Zrinjskom. Malo sale nije na odmet🍻
Čestitke Zrinjskom, sretno u uzvratu.
Zrinjski je danas zaista dokazao da poljski timovi a i timovi slicnog kvaliteta kao Legija nisu vanzemaljci,jeste da imaju bolju infrastrukturu i da su finansijski jaci ali njihov fudbal ne odskace bas toliko u odnosu na nase timove uz pravi pristup je moguce igrati protiv njih Zrinjski im je odlicno parirao i cestitam im na tome ali ipak bit ce im jako tesko u revansu,danas da su mozda malo vise srece imali i snage mogli su vise izvuci ali obicno malo nasim timovima fali za taj veci iskorak !
To je pokazatelj da kada bi se nas fudbal malo vise unaprijedio da bi bilo nesto od nas da imamo malo bolju infrastrukturu,finansije privukli bi i bolje igrace i slicno.Danas je npr. Zrinjski pokazao da se protiv ovakvog jednog tima moze igrati dok je recimo Sarajevo prosle godine uslo sa previse respekta a i mozda sa jednom dozom straha protiv Leha koji uopste nije imao puno veci kvalitet od Sarajeva nego su jednostavno se bolje postavili na terenu,a zaista su mogli mnogo vise napraviti !
Svaka čast Zrinjskom ali nažalost će ih Poljaci ubit tamo...
Dobra utakmica po velikoj vrucini protiv kvalitetnije momcadi,Zrinjski zakinut za penal.Treba vjerovati u Poljskoj se moze zabiti
@useraccount tebi sam nedavno jos rekao da promjenis terapiju
@useraccount Jesi ti napaćen ljudino, pusti ljude neka slave.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SVAKA CAST ZRINJSKI👍
Cist penal za Zrinjski u 90-oj minuti!!! Bruka od sudije, trebamo se ispisat iz UEFA i njihove takmicenje. Zaboli me glava bogami Svaka cast zrinjski
*ruka u 16
Bravo Zrinjski, mozete se nositi sa Poljacima, sretno u uzvratnoj utakmici