Da da, nikolic kaze da je princip branio srbiju, srbije nije bilo u bih, on je bio terorista i djelovao je na terirotiju bih za stranu drzavu. Sto je prezivio je to sto su sebi 1918 odmah preuzeli stvar u svoje ruke sa rkaljevinom. Jedan od ucesnika je i vasa cubrilovic pisac knjige istrebljenje arnauta koji zagovara istrebljenje albanaca sa kosova nasilnim putem upotrebom cetnickih postrojbi i drugim genocidnim akcijama. Vasa ucesnik je prvi dekan filozofskog fakulteta u beogradu kod bravara, e sad kratke pameti nismo vise manjino srbi, al ako cete da slavite teroriste i namecete drugima iste zao mi vas je, to vrijeme je proslo.
Pa vrijeme Manjina je proslo. Mozemo vam sa natalitetom ponoci al opet ko ce da bude smrdo. A sto se te velike smrdije tice mozda mi necemo al albanci hoce. Pa smrdo vrijeme vam je da se krenete seliti put tokija
Kakav Vasa? Neđa Ćubrilović bio je pripadnik Mlade Bosne i jedan od učesnika u atentatu na Franca Ferdinanda. Imao je samo 16 godina. Među pripadnicima Mlade Bosne bilo je i muslimana. Bili su djeca koja su imala ideale jugoslovenstva i koji su iskorišteni za ko zna čije interese.
Prikaži sve komentare (167)