Stvarno je vrijeme da se povuce, msm sta pokusava dokazati?? Odavno su ga vec prerasli drugi igraci, jbg vrijeme tece svima isto
tko ga je, oprosti, prestigao?? Djokovic sigurno, ali jos nije (niti ce) izjednaciti Rogerov rekord Slamova. Ja igram tenis od kad hodam i citav ga zivot slijedim.. koliko se ja sjecam, nitko nije ikad bio stalno broj 2. ili 3. u svijetu sa 35 godina, i to godinama. Zapamti: i Nole, i Nadal i Murray ce sa 35 godina hodati sa stakama. Roger je klasa. On se uopce ne znoji kad igra - zato i jest to sto je. Yebiga - bole ga ledja, koljena itd - to su godine. Ali Roger ce uvijek biti broj 1.
@vojvodamisic - dobro, svak ima pravo na svoje misljenje. Kao prvo, Roger igra tenis toliko dobro da mu ne treba toliko tjelo i kondicija kao sto treba Noletu, Rafi i Murray-u. Pa dosta je samo pogledat njega kad zavrsi match - covijek se jedva oznoji. A da ne govorim o klasi, o nacinu igre - tko od ove 3 igra serve&volley, ko mjenja stalno mjenja udarce, ko ima najbolji service? Real ima vise CL i trofeja od Barçe, al ko bolje igra?
Prikaži sve komentare (35)