Uspješna muzička karijera
45

Nakon 55 godina Novi fosili se opraštaju od publike, održat će i veliki koncert u Međugorju

D. J.
Foto: Press
Foto: Press
Iako posljednjih godina pune sve velike dvorane u regiji, došlo je vrijeme za oproštaj, kažu Sanja Doležal, Marinko Colnago i Vladimir Kočiš Zec koji će krajem godine nastupiti u Areni Zagreb, gdje će upriličit veliki koncert "55 godina Novih fosila".

Kao dio ove velike turneje, omiljeni muzički sastav svih generacija stiže 18.07.2024. u prekrasan Amfitetar Herceg Etno sela, gdje će kažu napraviti tulum za pamćenje a njih slušaju i vole svi, i to ne samo oni od sedam do sedamdeset i sedam, nego i mlađi i stariji od njih.

Mijenjali su se članovi benda, neki su nažalost prerano napustili ovaj svijet poput omiljene pjevačice Đurđice Barlović, cijenjenog autora najvećih hitova Rajka Dujmića, osnivača benda Slobodana Momčilovića, te posljednjeg bubnjara Nenada Šarića, ali Novi fosili su bili jači od svih prepreka i već 55 godina šire "dobre vibracije".

Uz Rajka Dujmića, autora najvećih hitova grupe, zasigurno je najprepoznatljivije lice benda Sanja Doležal koja s Fosilima nastupa još od 1983. godine.

"Vrijeme je. Iza nas već su neke godine, toliko smo toga prošli. Ali ako se već opraštamo onda ćemo to učiniti kako treba!", rekla je Sanja Doležal.

Muzika Novih fosila već 55 godina okuplja sve generacije te za mnoge predstavljaja dio uspomena na prve ljubavi, stara prijateljstva, mladost i brojne lijepe i manje lijepe trenutke u mozaiku njihovih života pa su pjesme poput "Da te ne volim", "Reci mi tiho", "Saša", "Šuti moj dječače plavi", "Sanja", "Košulja plava" i brojne druge postale hitovi za sva vremena.

Danas, 55 godina nakon pokretanja benda Sanja, Marinko i Zec žele generacijama koje dolaze prenijeti svoju ostavštinu, pa pozivaju sve da im se pridruže na ovom slavlju muzike, ljubavi, prijateljstva i uspomena. Poseban naglasak na svojim nastupima bend stavlja na krilaticu - tulum za sve generacije!

Ulaznice u pretprodaji za ovaj koncert od 14.5.2024 do 26.5.2024 isključivo možete kupiti na portalu entrio.ba.