Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od Australije sve krenulo, ,,mozda se i savrseni cisti od nedozvoljenih supstanci..
bolje odmoran Wimbledon i Olimpijske igrati..
Sigurno najveći igrač svih vremena,milina je bilo gledati njegove mečeve,pogotovo protiv Nadala. Steta što neće igrati na ovom turniru,a kada već poredite tenisere,pa Novak nije jos ni Nadala stigao,a realno Nadal će sada 30 godina napuniti a sve ukupno izgubio je na povredama jedno 3 godine.Da nije imao povreda on bi stigao Federera,kao što sam rekao Nadal puni 30 godina 14 titula ima a nema ga zadnjih godina,a Novak puni 29 a 11 titula ima,pa ljudi nije blizu ni Nadalu,ne može niko držati ovakvu formu non stop
murray osvaja RG
https://www.facebook.com/Federer/photos/a.70795379940.71425.64760994940/10154149438864941/?type=3&theater
Stvarno je vrijeme da se povuce, msm sta pokusava dokazati?? Odavno su ga vec prerasli drugi igraci, jbg vrijeme tece svima isto
tko ga je, oprosti, prestigao?? Djokovic sigurno, ali jos nije (niti ce) izjednaciti Rogerov rekord Slamova. Ja igram tenis od kad hodam i citav ga zivot slijedim.. koliko se ja sjecam, nitko nije ikad bio stalno broj 2. ili 3. u svijetu sa 35 godina, i to godinama. Zapamti: i Nole, i Nadal i Murray ce sa 35 godina hodati sa stakama. Roger je klasa. On se uopce ne znoji kad igra - zato i jest to sto je. Yebiga - bole ga ledja, koljena itd - to su godine. Ali Roger ce uvijek biti broj 1.
@vojvodamisic - dobro, svak ima pravo na svoje misljenje. Kao prvo, Roger igra tenis toliko dobro da mu ne treba toliko tjelo i kondicija kao sto treba Noletu, Rafi i Murray-u. Pa dosta je samo pogledat njega kad zavrsi match - covijek se jedva oznoji. A da ne govorim o klasi, o nacinu igre - tko od ove 3 igra serve&volley, ko mjenja stalno mjenja udarce, ko ima najbolji service? Real ima vise CL i trofeja od Barçe, al ko bolje igra?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Roger je klasa....najveci gospodin na terenu... steta sto nece nastupati na Roland Garrosu :(
Mislim da je vrijeme da se legenda povuče, svaka mu čast na postignutom ali vrijeme je nemilosrdno.