Najveci zlocini na prostoru Balkana u zadnjih 150 g su pocinjeni nad muslimanima,te zlocine su u najvecoj mjeri pocinili Srbi i Crnogorci.Muslimani tu cinjenicu moraju imati uvijek na umu,i biti spremni da se odbrane ili da bjeze u protivnom ce biti unisteni.Srbi i Crnogorci su zlocinci i ne kriju svoju mrznju prema muslimanima. Svakom ratnom destrukcijom ponovo ce pociniti sve isto kao u proslosti i naravno negirati ono sto su pocinili.
Ovo je naravno lažljiva propaganda koja je usmerena na mlade u cillju ispiranja mozga i huškanja na mržnju. Kao što klix svaki dan 3. deceniju posle rata ispira mozak ljudima, tako jos bolesniji komentatori truju ratnim lažima omladinu. Muslimani/Bošnjaci nemaju bližeg naroda i većeg prijatelja od Srba. Muslimani su bili najslobodniji i najprosparitetniji u srpskoj državi Jugoslaviji. Islamska država Alije Izetbegovića je odvela Bošnjake u jad, ropstvo i bedu.
@catapa "nemaju bližeg naroda i većeg prijatelja od Srba" - hvala na genocidu. "Muslimani su bili najslobodniji i najprosparitetniji u srpskoj državi Jugoslaviji" - ne to je bila Austrougarska, kad su Srbi uzjahali tad je bilo najgore. I Jugoslavija nije bila srpska država. Alija je htio sekularnu BiH. Čao, čao...
Prikaži sve komentare (98)