Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam vise ko koga laze imamo 3 historije svi su pobjednici svi su zrtve i svi su krivci .. 3 Tumacenja 3 opisa ... Bosanci i Hercegovci ucite djecu da ne mrze ali da znaju istinu ! Da su se svi okomili na nasu Domovinu ! Ne dajte je nikada ako ne bude nje nece ni biti ni nas ! Zivjela Repubila Bosnia i Hercegovina !
@0ptimssticna Nije svaki ako je svaki Musliman balija onda je i svaki srbin ceto ne kaki
@BosMan345 original OK drug cetnici lazu to svi znamo lazu i ustase a bogami lazu i balije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
„Ako neko ubije nekoga koji nije ubio nikoga, ili onoga koji na Zemlji nered ne čini – kao da je sve ljude poubijao; a ako neko bude uzrok da se nečiji život sačuva – kao da je svim ljudima život sačuvao“ (El-Ma'ide: 32).
@RepublikaSrpskaa Marš, đubre zločinačko.Dabogda ti sve bilo u životu , onako kako su srpski zlotvori čuvali nedužne ljude !
@RepublikaSrpskaa Eto nikakve. Sutra nam je Veliki Petak, a u Nedelju Vaskrs Isusov. To nam je najradosniji preznik kojeg imamo. Isus je kod svih hrišćana izvor i delta svega
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hvala vam što će se o genocidu u BiH učiti u USA školama, jer i onako se više srpčadi rodi u zapadnim zemljama/NATO pakta, pa ako neće učit u Nišu učit će u Chikagu. ;-)
Kako nas je vodio pravnik iz Željeznica, dobro smo i prošli...
Najveci zlocini na prostoru Balkana u zadnjih 150 g su pocinjeni nad muslimanima,te zlocine su u najvecoj mjeri pocinili Srbi i Crnogorci.Muslimani tu cinjenicu moraju imati uvijek na umu,i biti spremni da se odbrane ili da bjeze u protivnom ce biti unisteni.Srbi i Crnogorci su zlocinci i ne kriju svoju mrznju prema muslimanima. Svakom ratnom destrukcijom ponovo ce pociniti sve isto kao u proslosti i naravno negirati ono sto su pocinili.
@catapa "nemaju bližeg naroda i većeg prijatelja od Srba" - hvala na genocidu. "Muslimani su bili najslobodniji i najprosparitetniji u srpskoj državi Jugoslaviji" - ne to je bila Austrougarska, kad su Srbi uzjahali tad je bilo najgore. I Jugoslavija nije bila srpska država. Alija je htio sekularnu BiH. Čao, čao...
@catapa "najveći zločin u ljudskoj istoriji" heheh, how yes no... Ne. Austrougarska je djelovala konstruktivno na Bošnjake. Za ostale ne znam. "Nepodobne nacije nisu mogle da se školuju i obavljaju sve poslove." to se dešavalo Bošnjacima u Jugosalviji. Da, sekularan. U Jugoslaviji je Bog zamjenjen Titom a religija Komunističkom partijom.
đe ima ova knjiga?
Neko ciljani forsira ove antisrpske clanke.. sta li nam je zapad spremio sada..
Nezavisnost RS-a.
@Pachenik ma jok.. nego nam kuhaju da se stvori pritisak nad srbima.. mogu nam i sukob stvorit ako im je opet u interesu.. konstantno se forsira.. hrvatsko-bosnjacko prijateljstvo.. i srbi kao demoni.. propaganda na nivou gebelsove..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
a što samo u britaniji?! uvedite i kod nas
Ne ponovilo se nikad vise!Ucite decu ljubavi i postovanju da i ona ne bi dosla u iskusenje da budu prevarena i uvucena u mrznju i rat od strane 3 vladajuca majmuna.
Zapad nas sad truje.. ocigledno da nam kuhaju neke planove.. kako se u zadnjih godinu dana kad sagledas.. konstantno i intenzivno forsiraju dvije stvari.. hrvatsko-bosnjacko prijateljstvo.. i konstantno demoniziranje srba.. izgleda da nam ovi veliki spremaju neki derbi
Nikad na ovim prostorima mira neće biti i nikad nam neće bolje biti. 20 godina poslije rata, rat je i dalje glavna tema. I kod jednih i kod drugih i kod trecih. Jebite se svi kolektivno....
"Psihopati su postali gospodari života i smrti svojih bivših susjeda" Iz ovoga su nastali masovni zločini i neviđena zvjerstva.