Чуј "ригорозног" закона: док траје рат у твојој земљи имаш право на азил, послије изволи назад. Страшно! Да не спомињемо да су сиријске "избјеглице" прешле 1) Турску (нема рата), 2) Грчку (нема рата), 3) Македонију (нема рата), 4) Србију (нема рата), 5) Хрватску (нема рата), 6) Словенију (нема рата) и тек им је 7) Аустрија океј, ал' би радије у 8) Њемачку или преко 9) Данске у 10) Шведску. Јадне "избјеглице", шта им онај фашиста (тако су га прозвали Аустријанци) Орбан и Аустријанци раде.
Sve si izokrenuo u onom pravcu koji tebi pase.Kao sto znas nijedna od tih zemalja osim Turske nije bila spremna da ih zadrzi.U samoj Turskoj je vise od 2mio.tih ljudi.Radoncic ti nije ravan po "foliranju"!!!Steta da ce pojedini povjerovati u te nebuloze.Zar ne vidis da recimo Makedonija u onoj vukojebini zvanoj Idumeni neda izbjeglicama ne samo da produ nego ni da udu i budu u Makedoniji.U PM.sa lazljivcima i njihovim istomisljenicima!!!!
@benjamin.dudic Добро, Турци можда и немају више капацитета. Прихватам и за Македонце. Ал' шта је са Грчком, Србијом, Хрватском, Словенијом, Данском итд.? Чак и да је иста ситуација и код њих, Аустрија их не одбија, већ им пружа азил док не престану ратна дејства. Шта је ригорозно у томе? Био је и код нас рат прије двадесет година, па јел' то значи да Њемачка треба још увијек да пружа азил нашима?
Prikaži sve komentare (41)