Poznavajuci Sud i Tuzilastvo u nasoj zemlji dragi nas SUDIJO koga si ti do sada osudio ??? Najveci ti lopovi hodaju po zemlji a ti se dohvatio nebitnih stvari sve i da jeste kriv Radoncic , zaboli me neka stvar za slucajem na Kosovu (drzava koju ne priznajemo ) i nekom Ambasadoricom ..Od rata na ovamo se pljacka i zaposljava preko "stela" a ja ne vidi ni jednog od njih u zatvoru , novinari 60 minuta su bolje radili vas posao nego vi vrli organi nerada !
Prema tome kada uhapsite i osudite pazite osudite LOPOVE pocev od Salke Selmana , Lagumdzije , Dodika , Selimovica , Brankovica itd. itd. nerazjasnjenih politickih ubistava , kriminalne privatizacije , krupnih riba onda cu vam ja vjerovati i stajati kao gradjanin iza vas . A , ovako dok god montirate procese i radi politickih interesa hapsite ljude i onda ih pustate i trosite narodni novac mars u 3PM . Izgubili ste vi odavno kredibilitet kod naroda kao SUD ...
@u redu za panju Hamo Ma jarane ima toga za nadodati da bi nam trebalo 5 portala i mjesec dana samo imena da im pisemo i Afere ali oni su ti kod nas zasticeni kao MRki medzedi , kada su rodbinu i poznanike , uvlakace smjestili na pozicije da jedni druge stite . Riba smrdi od glave !! Sve je korumpirano od one cistacice do direktora , ministara itd. sve ista Bagra nama treba RESET kompletnog sistema jer ovako fakat vise ne ide !!
Prikaži sve komentare (85)