Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RADONCIC JE NAJVECI LOPOV U BH
slazem se, zato se ufatio politike, da pokusa pobjeci od zakona
Poznavajuci Sud i Tuzilastvo u nasoj zemlji dragi nas SUDIJO koga si ti do sada osudio ??? Najveci ti lopovi hodaju po zemlji a ti se dohvatio nebitnih stvari sve i da jeste kriv Radoncic , zaboli me neka stvar za slucajem na Kosovu (drzava koju ne priznajemo ) i nekom Ambasadoricom ..Od rata na ovamo se pljacka i zaposljava preko "stela" a ja ne vidi ni jednog od njih u zatvoru , novinari 60 minuta su bolje radili vas posao nego vi vrli organi nerada !
Prema tome kada uhapsite i osudite pazite osudite LOPOVE pocev od Salke Selmana , Lagumdzije , Dodika , Selimovica , Brankovica itd. itd. nerazjasnjenih politickih ubistava , kriminalne privatizacije , krupnih riba onda cu vam ja vjerovati i stajati kao gradjanin iza vas . A , ovako dok god montirate procese i radi politickih interesa hapsite ljude i onda ih pustate i trosite narodni novac mars u 3PM . Izgubili ste vi odavno kredibilitet kod naroda kao SUD ...
@u redu za panju Hamo Ma jarane ima toga za nadodati da bi nam trebalo 5 portala i mjesec dana samo imena da im pisemo i Afere ali oni su ti kod nas zasticeni kao MRki medzedi , kada su rodbinu i poznanike , uvlakace smjestili na pozicije da jedni druge stite . Riba smrdi od glave !! Sve je korumpirano od one cistacice do direktora , ministara itd. sve ista Bagra nama treba RESET kompletnog sistema jer ovako fakat vise ne ide !!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kao sto se sudi Radoncicu tako se treba suditi i njegovim advokatima vasviji i vladi koji stite i brane kriminalca i ubicu
Adamovic je osudjenik za seksualno zlostavljanje. Znaci njegova nema snagu. Ovdje je pitanje zasto sud ne kazni Avaz koji vec danima vrsi utjecaj tako sto bira ljude koji govore protiv suda a time i protiv drzave Bosne i Hercegovine. Avazu je Radoncic vazniji od drzave, to svi znamo. Skupina bolesnih idolopoklonika, bolesnijih od Lagumdzjijih i Komsicevic klecucih podanika.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/kelmendi-na-sudenju-negirao-krivicu Optužnica ga tereti i za neovlašteno posjedovanje 100 kilograma heroina, 150.000 tableta ecstasyja i 2,5 tona anhidrida, sirćetne kiseline.
heroin nikome nije donio srecu, novac mozda ali srecu ne, pa nece ni fahri
Nama vise ni sam bog ne može pomoči
Srecom, Sud BiH ima podrsku od strane nekih vanjskih faktora i nasim politicarima je jednostavno zabranjeno da postavljaju i smjenjuju sudije Ustavnog Suda. Da nije tako, vec bi frcale smjene na sve strane pa cak i kazneni progoni. Ovako je njihovo djelovanje usmjereno na javne prozivke, insinuacije i podmetanja a sve sa ciljem da se Sud kao institucija diskredituje. Kroz medijske pritiske nastoje postici ono sto ne mogu putem regularnog sudskog postupka a to je da oslobode doticnog mafijasa.
Sve je to fino ali sud nema rezultata cijela drzava pokradena a niko iza resetaka da imate imalo obraza ostavke bi podnijeli.
A milioni odštete zbog propusta suda i tužitelja se isplaćuju iz čijeg džepa i ko je odgovarao zbog toga?
I Perica bi trebalo malo u zatvor malo da razimsli prije nego [to se oglasi. Gdje je Peric bio proteklih osam godina dokje dodik otirao pod od BiH pravosudje.
...pojam "ugledni", u ovakvim bantustanima, među pristojnim svijetom izaziva podsmijeh. ugled je nešto što se stiče znanjem, radom i dobro odvaganim stavovima i izjavama. medijska mahalanja i sercukanja, bez obzira na "polituru", nikako ne idu sa ugledom.
Sutra Scepu nazad u zatvor
Srbin(tuzilac Bozo Mihajlovic) tuzi, Srbin(sudija Branko Peric) sudi... :D Ako nece Bosnje Srbiji, hoce Srbija njima.. LoL
Zašto bi jedna kasta, u ovom slučaju tužiteljstvo i sud imali cijelu državu u šaci? To je demokracija šta li?
ma kako god narod jede g o vna