Sta hocete, odvajanje? Bujrum. Referendum, bujrum. Kada vam ode vozd, sta ce te onda, hocete lesinariti po institucijama BiH? Ako brate ne priznajete ustavni sud, odrecite se iz revolta i drzavnih plata. I da, ko vam je ba frizer? Majke mi, obarate s`nogu.
Stani je li tebi treba Sud koji 20 godina nije osudio ni jednog politicara, pored toliko kriminala. U svim statistikama BiH je najkorumpiranija i kriminalizovanija drzava Evrope. Yebo te taj Sud da znas. Vidis i sam kako Klix odradjuje i pravi mrznju da bi skrenuli stvarnost sa prave istine. Vidices kako ce prodi ova farsa sa Radoncicem. Nema hapsenje Radoncica veze sa kriminalom i korupcijom.
@.iggy.is.back. Meni ne treba vise nista. Jedino pitanje je sta ce djeci ostati. Sa narodom se igra vec decenijama, namece se nacionalizam, segregacija, dvije skole pod istim krovom, nepriznavanje zlocina, referendum. Mislim da je doslo cara do duvara i jedino je spdracina ostala jer se i oni sprdaju sa nama. Tebi bi predlozio jedan PP aparat, ugasi se malo, jer niti moj a niti tvoj komentar ne moze promjeniti ono sto je pocelo `92, i jos traje (zavisi iz kojeg ugla gledas).
Prikaži sve komentare (286)