Kako smo mi mahnit narod to je za ne povjerovati.. Kakav Dubravko, roditelji? Ovo je setnja za MAHIRA. Konstantno gledam na TV-u, portalima i slicno naslov "INTERVJUI MAHIROVIH RODITELJA". U ovom trenutku njih dvoje su uradili sah mat potez za svoja osjecanja. Dovimo/zazelimo svako na svoj nacin nek lijepo isprati jedno dijete koje je bilo ocigledno veoma nesretno. Neka se sva prasina malo povuce, te da u privatnosti se obavi sve potrebno za pronalazenje istine. I onda je iznijeti u javnost. Pustite Mahira na miru da sni.
Trebaju prvo odgovorni odgovarati, nije ovaj slučaj samo u BIH dignuo javnost već u cijeloj regiji i mnogi se javljaju, mnoge žrtve vršnjačkog nasilja, o tome treba pričati, a ne samo pod tepih. Mnoga djeca pate i to se ne smije skrivati.
@Croatia Upotpunosti dijelim misljenje, ali ovo sve poprima totalno neku drugu dimenziju.Ta bolesna djeca koja su mu to sve radila ukoliko gledaju citavu situaciju oko prepucavanja roditelja, nece straha ni osjetiti, a ne opametiti se. Sto prije uvesti ili taj besplatni telefon ili pravilo da svaka porodica mora imati psihijatra/psihologa (kako vecina zemalja ima taj Zakon) ili skroz nesto trece ali da se to koliko god moze smanji. Ne treba se "gurnuti pod tepih" svo to zlostavljanje, ali trebaju se roditelji pod hitno udaljiti iz medija. (Uz sav taj bol, samo zadaju sami sebi jos vise bola)
Prikaži sve komentare (19)