Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zašto se štite toliko počinioci ovog djela? U Americi bi sva imena bila u medijima i sudilo bi im se sa poticanje samoubojstva, ali ovdje dječurlija imaju prava kao svete krave, ako si spreman maltretirati nekoga budi spreman i odgovarati!
@Croatia Prije par sedmica internetom su kruzila imena 6 osoba.. kasnije se dokazalo da pola njih nema apsolutno nikakve veze sa citavim hororom. A toj djeci se prijetilo, vrijedjalo i slicno. I ta djeca dozivise traumu.. I dalje mislim da je potrebno 100% utvrditi ko je kriv, te onda plasirati u javnost kako njihova imena, tako imena njihovih RODITELJA.
ma tko je to dokazao da to nisu oni napravili? Koliko znam postoji svjedok koji je isto bio žrtva, znači on zna i on ako je rekao ta imena, ja mu vjerujem. Inače u te priče da netko laže o tome ja ne vjerujem, gdje ima dima ima i vatre, za koga se priča da je siledžija u 99% slučajeva je, to se zna po školi, znaju ovi iz razreda, drugi učenici, profesori, to je "javna tajna".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakve smo mi ovce...evo sada se lazima moze rat izazvati!Nasilje nije dokazano,mislim na fizicko pogotovo.Setnja nije sporna u cast nesretno prekinutom maldom zivotu,ali ocuhu ne vjerujem!
Kako smo mi mahnit narod to je za ne povjerovati.. Kakav Dubravko, roditelji? Ovo je setnja za MAHIRA. Konstantno gledam na TV-u, portalima i slicno naslov "INTERVJUI MAHIROVIH RODITELJA". U ovom trenutku njih dvoje su uradili sah mat potez za svoja osjecanja. Dovimo/zazelimo svako na svoj nacin nek lijepo isprati jedno dijete koje je bilo ocigledno veoma nesretno. Neka se sva prasina malo povuce, te da u privatnosti se obavi sve potrebno za pronalazenje istine. I onda je iznijeti u javnost. Pustite Mahira na miru da sni.
Trebaju prvo odgovorni odgovarati, nije ovaj slučaj samo u BIH dignuo javnost već u cijeloj regiji i mnogi se javljaju, mnoge žrtve vršnjačkog nasilja, o tome treba pričati, a ne samo pod tepih. Mnoga djeca pate i to se ne smije skrivati.
@Croatia Upotpunosti dijelim misljenje, ali ovo sve poprima totalno neku drugu dimenziju.Ta bolesna djeca koja su mu to sve radila ukoliko gledaju citavu situaciju oko prepucavanja roditelja, nece straha ni osjetiti, a ne opametiti se. Sto prije uvesti ili taj besplatni telefon ili pravilo da svaka porodica mora imati psihijatra/psihologa (kako vecina zemalja ima taj Zakon) ili skroz nesto trece ali da se to koliko god moze smanji. Ne treba se "gurnuti pod tepih" svo to zlostavljanje, ali trebaju se roditelji pod hitno udaljiti iz medija. (Uz sav taj bol, samo zadaju sami sebi jos vise bola)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Podrzite Dubravka !!! U cijeloj prici on je najbitniji. Smutljivac !!! Sine,neka ti dragi Allah podari sve Dzenetske ljepote. Djubradi neka vas Bog adekvatno kazni. SVI STE KRIVI.