Nisu li 2008. imali dva tima u finalu LP? Zar se ista promijenilo od tada? Osim naravno, sto su im timovi mnogo slabiji :)
@missko 18 podjednako dobrih je pretjerivanje. Zasto onda u LP gledamo iste timove u zadnjih pet godina: Chelsea, City, Arsenal i United (s izuzetkom kratkih ulijetanja Tottenhama i Liverpoola)? Te 2008. su LP izborili opet Chelsea, United, Arsenal i Liverpool. Dakle, sta se promijenilo? Promijenilo se to da su ti timovi 2008. bili sila, i tesko da je moglo proci finale bez nekog od njih, a sada ako grupnu fazu prodju dobro je.
@missko Fazon je sto ni te osrednje Engleske ekipe nisu neke snage. Cinjenica da stvaraju velike probleme tim bitnijim ekipama je i pokazatelj koliko je kvalitet opao. West Ham je igrao kvale za EL i prije nego su uopce poceli igrati ligu, pa su opet jedva na penale prosli klub sa Malte, i ispali u pretkolu. Prije nego kazes da im EL ne znaci nista, Chelsea je nakon ispadanja iz LP krv pisao da ju osvoji. Svaki trofej znaci, a vidjet ces kad izgube jedno mjesto u LP za dvije sezone kolikozapravo
Prikaži sve komentare (18)