e heto ti,...:),..koliko se god stvari mjenjaju one neumitno ostaju iste. Basko onomad kada su Rusi krenuli od Staljingrada da gaze 5 miliona profesionalnih ekstazijem drogiranih (van svog znanja) njemackih vojnika,..i kada su kao pozar krenuli prema Zapadu,...neko je od Imperiajlista zapadnih vidio da je vrag odnio salu i da NECE u bijelim rukavicama ujahati u Rusiju kao 'oslobodioci" sa ledja kada se njemacka i ruska vojska medjusobno sataru,...brze bolje su sklepali i tu Normandija farsu...
da bi zaustavili sto dalje Ruse koji se ne bi zaustavili do Atlantika u Portugalu. Pa su kao "koaliciono" napravili SAVEZ protiv Nacista i u ime Slobode,..a u stvari su zurili da zaustave Ruse. I kao onomad eto SJETISE se i danas da je vrag odnio salu i da moraju jope "koalicije" praviti da posle Sirije Rusi ne udju i u Irak i da ga istinski oslobode od sljama koji su frku zakuvali i na prvom mjestu....dedera pozurite da osvojite od svojih pulena sta se moze jos od Rusa oteti,..
smijesno je da su neke drzave iz novina stranih saznale da su u toj 'kobajagi koaliciji" Ovi u BejHa ko (a kako ce) konjusari pozurili ko zaba kad konja vidi da se potkiva pa i oni digli nogicu,...neko ih nedje pomenuo:):),....pada se i oni nadju u "koaliciji",.....a kada jope djavo dodje sa konobarskim novcanikom i slajpekom,...pa obali jezikom onu olovku i kaze"aj sad da vidimo ko je sta pio i jeo za ovim stolom",..e bice "kuku majko, ja samo sjedio odje i imo casu vode"
Prikaži sve komentare (68)