Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka posalju njih trojicu da uniste ISIS iznutra
tako nesto ne pozeli ni najgorem neprijatelju :-}
cetnik, ti mi se otkaci s komentara
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cek sta je ovo, neka parodija.
koje pusenje kite.....
e heto ti,...:),..koliko se god stvari mjenjaju one neumitno ostaju iste. Basko onomad kada su Rusi krenuli od Staljingrada da gaze 5 miliona profesionalnih ekstazijem drogiranih (van svog znanja) njemackih vojnika,..i kada su kao pozar krenuli prema Zapadu,...neko je od Imperiajlista zapadnih vidio da je vrag odnio salu i da NECE u bijelim rukavicama ujahati u Rusiju kao 'oslobodioci" sa ledja kada se njemacka i ruska vojska medjusobno sataru,...brze bolje su sklepali i tu Normandija farsu...
da bi zaustavili sto dalje Ruse koji se ne bi zaustavili do Atlantika u Portugalu. Pa su kao "koaliciono" napravili SAVEZ protiv Nacista i u ime Slobode,..a u stvari su zurili da zaustave Ruse. I kao onomad eto SJETISE se i danas da je vrag odnio salu i da moraju jope "koalicije" praviti da posle Sirije Rusi ne udju i u Irak i da ga istinski oslobode od sljama koji su frku zakuvali i na prvom mjestu....dedera pozurite da osvojite od svojih pulena sta se moze jos od Rusa oteti,..
smijesno je da su neke drzave iz novina stranih saznale da su u toj 'kobajagi koaliciji" Ovi u BejHa ko (a kako ce) konjusari pozurili ko zaba kad konja vidi da se potkiva pa i oni digli nogicu,...neko ih nedje pomenuo:):),....pada se i oni nadju u "koaliciji",.....a kada jope djavo dodje sa konobarskim novcanikom i slajpekom,...pa obali jezikom onu olovku i kaze"aj sad da vidimo ko je sta pio i jeo za ovim stolom",..e bice "kuku majko, ja samo sjedio odje i imo casu vode"
ODE BIH U ORGANIZACIJU ISLAMSKIH DRŽAVA. Ovi se pregovori sa NATOM otegli evo jubilarnih 20 godina i ni narednih 20 nevidim pomaka. Ali što se tiče islamskih država nije nam trebalo baš puno :))))))))))))))) SAD SMO ZAJEDNO SA KOALICIONIM PARTNERIMA AFGANISTANOM I OBALOM SLONOVAČE !! Evo i spiska zemalja potencijalnih učesnica koalicije : " Organisation of Islamic Cooperation https://bs.wikipedia.org/wiki/Organizacija_islamske_konferencije
ma ko ih ista pita
E bas, svaka cast, bas da ne znaju koj je izvor takozvani isl.terorizam. Sram vas i stid bilo. Ali moralo se ipak oduziti hljeb i soli koji su pojeli kod kralja selmana ne bi bilo fer sto su kahvenisali tamo a da i nista ne urade po tom pitanje.
Cudi me da sada niko ne trazi da se vrate nazad u Sarajevo clanovi Alzirske grupe? 👀
e sad kad ste dobili njihovu podršku , gotovi su do sutra :)
Ih nije džabe Čova nako stručno vikao MERHABA ASKER, pa skokokno do kralja Saudijske Arabije, gdje se usput nalazi i P.O. Box Al Shidija kao adresa firme koja je izgradila prazan Sarajevo City centar na očigled ministarstva sidgurnosti preko puta, a vrijedan preko 110 miliona KM. " Dakle, Čovu također privukao miris petrodolara, Bakir je naracno tu ovisnost naslijedio od celikog babe a Ivanić nije mogao reči ne borbi protiv nečega za šta ga Srbi optužuju da je mekan :))
Ne u moje ime. Nemate saglasnost da i u čem podržite glavnog svjetskog promotora i finansijera terorizma. Saudi arabija je leglo zla i domovina ISIL-a. Ovo je sraman potez troglavog predsjedništva.
Prvo nije valjao Afganistan jer su mu se uselili Rusi. Trebalo ih je istjerati odatle. Proizvedeni su talibani, prvo u Pakistanu, kao oružje protiv Afganistana i Rusa. To se zove geostrategija. Rusi su u dugom ratu poraženi i otišli kući, pravo u rasulo Sovjetskog Saveza. To je i bio primarni američki cilj priče o Afganistanu. Talibanima se pobjeda osladila i nisu htjeli kući, posebno ne bez oružja. U igri koja je slijedila, stvoreni su i mudžahedini i Al Qaeda na čelu s Bin Ladenom...Ako se ne
...Ako se ne sjećate, doveden je iz prebogate saudijske porodice. U Afganistanu, Pakistanu i regionu, tako je, eto, pobijedila »demokracija« uz ljudska prava, i zavladao je potpuni mrak. U Kabulu i Islamabadu danas se mnogi sjećaju nostalgično »onih« vremena, ali se to ne smije pokazati.
priča je ponovljena u Iraku, samo bez Rusa. Satrap i tiranin Sadam Hussein koji je ne mnogo prije bio američki igrač pa se oteo, oglašen je krivim jer, zna se, ima oružje za masovno uništenje. Morao je biti uklonjen. Naravno, Zapad je u Iraku opet branio slobodarske principe, demokraciju i ljudska prava. Zemlja je razorena, svi najcrnji duhovi pušteni su iz boce, artefakti Mezopotamije odnešeni, nafta stavljena pod kontrolu. Sadam je uhvaćen kao miš u jazbini, i obješen. Nije htio da se preda.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
hahahahahahahah koji pederi majku jebali pa arabija je osnovala isil jebem im krv
Koja je finansira (indirektno)
Za borbu protiv islamske države i terorista postoji koalicija koju predvodi Rusija, samo joj se treba pridružiti.
"kao i obrane civilizacijskih i društveno-kulturoloških vrijednosti i postignuća" :-))) Jednostavno civilizovani Saudijci vise nisu mogli mirno da gledaju dok IDIL divljacki i varvarski vrsi javne egzekucije :-) To je nesto preko cega osjetljivi Saudijci nisu mogli da predju. I njihovom strpljenju ima kraja. Sasvim je prirodno da se i Bosna nadje u jednom tako civilizovanom, naprednom drustvu.
Naša mala i trošna kućica podržava surovu majku iz vile na kraju druge ulice da obuzda svog sina narkomana koji teroriše cijeli grad. Obuzdati će ga tako što će mu reći da ode malo na more ili u planine u kakav 5*hotel i da skonta da je bijelo bolje od žutog na kojem je trenutno. Eto kako meni izgleda ova priča
Zvuci realno :D