Smrt riješava sve probleme Nema čovjeka, nema problema. Zamisli koju bi on torturu danas prolazio, i tako narednih 7.....pardon 40 godina jer on je musliman, terorista, prijetnja sigurnosti.....nije bitno što je on narkoman koji je pljačkao, srpski mediji su prenijeli da je uzvikivao Allahu ekber i požurili da to prenesu svim svjetskim medijima pa je takva slika otišla u svijet, koga briga za istinu. Za to vrijeme mali balija ne konta šta mu srbi ponovo spremaju pa pljuje po svome a brani njih kao "svi su činili zločine". I onda kaže ostani u Bosni. Neću ako Bog da samo ako budem mogao a na dobrom sam putu. Ne zbog četnika i ustaša, sa njima znam na čemu sam, već zbog balija koji su sve zaboravili i hoće opet bratstvo i jedinstvo.
@pašo III Pašo, Muslimanka sam! Hoću da ti zaželim sretan i što brži put bilo gdje samo idi iz ove zemle i ti i svi koji misle kao ti. Zbog takvih nam se i dešava sva ovosvjetska bijeda. Evo smo u torovima (ko dobro vidi) i nikada lošije nisam živjela a što je najgore sve mi se gore piše dakle ne mogu isčekati dan kada će svi koji misle kao ti nestati sa scene. Ne želim niti je moguće imati onako lijep život i bratstvo i jedinstvo koje smo nekada imali ali da se ove BiH budaletine mogu umiriti, opametiti i početi misliti na zdrav, normalan i bolji život je moguće i to će milion posto i biti ali je pitanje kada? I opete, što brže nestani iz ove zemlje i ti i svi koji misle kao ti.
Nisi ti muslimanka, ti si balinkura koja nikad nije stavila šamiju ni prešla džamijski prag. Koliko je bilo iskreno bratstvo i jedinstvo vidimo po stotinama hiljada žrtava.
Prikaži sve komentare (206)