Odmah najavljen i drugi
132

Baby Lasagna svoj prvi samostalni koncert uspio rasprodati u četiri minute

N. O.
Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram
Baby Lasagna jučer je najavio svoj prvi samostalni koncert na zagrebačkoj Šalati, a danas nakon što je objavio da su karte puštene u prodaju - rasprodane su za samo četiri minuta.

Ubrzo potom najavio je i drugi termin te pojasnio i kada će ulaznice biti dostupne za kupovinu.

"Ok, šta...? Prvi koncert je rasprodan u četiri minute!! Dodan je i drugi, karte su u prodaji od danas u 16:00 sati", naveo je Lasagna na Instagramu.

Nastupi Baby Lasagne zakazani su za 12. i 13. septembar, a pjevač se javio na Instagramu čudeći se da je uspio tako brzo rasprodati prvi koncert.

Podsjetimo Baby Lasagna osvojio je drugo mjesto na Eurosongu, a njegova pjesma "Rim Tim Tagi Dim" osvojila je fanove ovog takmičenja.

Po dolasku iz Malmea gdje je održano takmičenje dočekale su ga hiljade građana, a pjevač se rasplakao na bini kazavši da je očekivao 20ak ljudi na aerodromu i stotinjak na Trgu.

Baby Lasagna, odnosno pravim imenom Marko Purišić, je već neko vrijeme na hrvatskoj muzičkoj sceni, a pored pjesme "Rim Tim Tagi Dim" ima i snimljena dva singla "Don't Hate Yourself, But Don't Love Yourself Too Much" te "IG Boy".