Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada ga treba pokupiti neka produkcijska kuća i odraditi zvijezdu od njega, i sigurno će mu se i javiti neki stranci jer pjeva na engleskom i bit će mega zvijezda,.. vjerovatno!
Puna Rvatska P*dera
Bravo, Marko! Samo na najjače!
Nemam nista protiv momka ... neka radi svoj posao ....ali rasprodati karte za cetiri minute govori koliko kod nas nema postivanja prema dobroj i pravoj muzici .
osim evrovizijske teško da ima ijednu pjesmu da valja
A stacepjevat?
Dobar je lik... Dobra je i pjesma sa Eurosonga.. činjenice.......ali mislim da će se o njemu pisati još 10tak dana i nestati će sa muzičke scene...kod nas (na Balkanu) gaji se nažalost drugačiji zvuk....🤷
Hrvati su veliki patrioti i jos veci nacionalisti...
plagijator iskompleksirani