nista mi mrze nema udjem u butik ili bilo gdje , a ono ni Dobar dan, ni izvolite mogu li pomoci. samo se okrenem i izadjem. prije zaposljavanja trebali bi prvo poraditi na osnovnoj edukaciji a kasnije prodajnoj
Uvijek zavisi od prodavnice. Nekad dođem i pitaju šta mi treba, ja normalno kažem "davač pozicije prigušne klapne vazduha za fokus benzinac 2006. godište", lik kaže "jasno je, samo malo da vidim u magacinu". To je super. Ali kad dođem butik ili nešto slično, obično kažem nešto poput: "...eeee, pa, nako nešto, ono za jesen..., ...znači, da je, ono, malo kao toplije, da nije previše šareno...". A ženska mi krene nabrajati kolekcije raznih svjetski poznatih (nikad čuo za njih) proizvođača, po mogućnosti i sa savjetima koji komad će na koji način dočaravati moju ličnost itd. To mrzim iz dna duše. Tu mi uvijek treba da me ostave na miru, ja ću pogledati šta ima, naći ću odgovarajući komad, odnijeću ga na kasu, pa ću reći "ovo ću uzeti", završena priča.
Fasicst, a jesi li probao da u butiku trazis npr., zimsku jaknu do koljena koja se zakopcava na dugmad i ima kapuljacu s krznom u crnoj ili sivoj boji? Mozda dobijes isti odgovor kao u prodavnici autodijelova.
Prikaži sve komentare (122)